|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 34567 34> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку и да ги сакам , едно е факат ......
само од љубав не се живее
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi sakala da dadam eden demant na ovoj post. Prva i osnovna rabota...doktorot ne pobaral kafe od vas/nas za da si go dozvoli luksuzot koj ti go navede vo postov,toj zema plata za toa i netreba da gi pochituvame ''adetite'' nametnati od nash*te prethodnici. Drugo ,malku si kontradiktoren ....velish od blagodarnost nosish dvesta grama kafe,a posle pak od blagodarnost se rasfrlash so pcovki i go obvinuvash za korumpiranost Malku nelogichno,no ete kako za pochetok kon podobro utre i podobro zdravje,nie site mozeme da doprineseme neshto na ova pole..... nema kafe,nema pcovki....i toa e golem doprinos kon podobro utre |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
празна рака никој не бакнува
мене никој не ми побара ...... јавно ..........
самиот се понудив да ги “ почестам “ ..........
една “ розета “
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti na lekar odeshe ili na bakniraka? I chlenot pogore sam dal,pa potoa obvinil za korumpiranost i dal doprinos za blagodetite koi sega gi uziva doktorot. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
маката не прашува |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најлошото нешто! Ако Македонците не излезат ќе излезат некои други и дури после ќе си направиме од готово-вересија! Изменето од Македон - 03.Септември.2009 во 23:18 |
||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека погрешно го разбра постот. Никаде не спомнав дека јас сум бил на лекар и сум дал поклон. Скраја да е, ниеден буџетар не сум почастил за извршена обврска, нити ќе почастам. Уште полошо, имам „стегнато“ пријава за тегнење(4 години) на една процедура, која после тоа за една недела се заврши , значи можело. Инаку примерот што го наведов е блага верзија на ситуации во кои се идело и до таму да се даваат и пари , па дури и златници или накит, за завршена услуга. Нели имаше пример на ТВ на еден познат доктор кој примал донации од пациенти во вид на авионски карти, донации за специјализација, за „научен труд“ (корегирај ме ако грешам, мислам нешто слично беше). Но, не е проблемот во повој пример, вакви слични примери има во сите сектори на јавната администрација, ако набројуваме, мал е просторот. Поентата на мојот пост е да иницирам реакција, да најдеме начин да се искоренат вакви „навики“.... |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne frlaj gjubre, ne mocaj naokolu denski ( no i vecerno vreme) i pak nesto si napravil za Makedonija. Ke bide Makedonija ekoloski pocista. . |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu ubavo go razbrav tvojot post ,no moja greshka e shto jas go doziveav kako lichno ti da si dal podarok za izvrshenata intervencija i drago mi e shto nemash takvo iskustvo i ne treba da imash,nie vo zdravstvoto si primame soodveten nadomestok za nash*te obvrski. A shto se odnesuva na'' donaciite ''koi gi dobi Dr.Dokic od blagodaren pacient,a potoa istiot toj pacient go obelodeni dobrodushniot podarok mi e ponesvatlivo,zatoa shto istiot ne bil iznuden i ne go smetam za korupcija,iako jas sum lichno protiv bilo kakvi donacii i podaroci. Mi se dopagja tvojata krajna cel na ovie postovi i eve znaj deka imash poddrshka i od medicinskata fela,no istovremeno bi sakala da zastanam i vo redot na korisnicite na zdravstvenite uslugi.....taka poednostavno bi doshle do celta. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..da si ja ucime novata istorija za Makedonija i da si molcime.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka najdobro ke bide ...da si odam od nea! ...shto podaleku...to bolje ....i za nea...a i, za mene ..josh pobolje!.! .............
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
gerasim
Нов член Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ние овде на форумов ,,ама баш ништо не можеме да направиме, таа мок ја имат политичарите во македонија некој повеке некој помалку, тие се избрани од народот да работат за доброто на народот, но колку го применуват тоа за што се избрани можеме да висдиме и самите, една голема нула за нив.....жив срам се кутрите тие... се фатиле за работа за која немаат ни елементарно познавање човек дали да ги куди дали да ги жали
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас направив добро дело за Македонија односно за министерот за образование и за учениците од прво до трето одеделение оти сега го слушнав министерот кога во Отворено со народот кажа дека учениците ке ги користат книгите со пишување и нема да ги вратат односно догодина другите ученици ке добиваат нови учебници |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |