|
НАШАТА ПОЛИЦИЈА ГИ ШТИТИ КРИМИНАЛЦИТЕ |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e uvek taka ne e slucaj samo kaj nas
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај си ма ти? |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasata policija samo tehnicki postoi a site presmetki so kriminalcite se resavaat na taen nacin-preku slucajni nesrejci.dali primetuvate kolku pomalce mafijasi ima osven onie partiski vojnici sto se.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде на друго место? |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј, имам нови вести!!!!
денес на колегиум, полицаецот го ,,опоменале,, и го ,,прекориле,, демек со тоа е решен проблемот и правдата задоволена уф.... што е тешко во денешно време да си плавуша |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој им видено ситуација кога на полицаец ќе му се обратат со зборовите....."Ќе видиш ти кој сум јас или кој стои зад мене, ќе зажалиш што си пишал, ќе ти ја соблечам униформата........"
Тие ситуации се многу посекојдневни од овие примери кои ги наведувате.... Изменето од Анастеа - 05.Септември.2009 во 01:08 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доказ за партизирана полиција во која влијание има секоја бараба која статусот на заслужен партиски активист е заработил со лепење плакати и агитирање ................
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а видео надзор нема дуќанот па после да ја пучат а??? ако е така јас да си одам во ИТ продавница неколку пати па да си земам нов процесор нова матична графичка монитор и оп ете ми нов компјутер ЗА БЕЗ ПАРИ и да му речам на продавачот ке ти платам кога ке земам пензија... после 40 години Изменето од Iron Man - 07.Септември.2009 во 02:36 |
|
|
|
Delija sever
Сениор Регистриран: 02.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I jas bi trcal kako Bolt, da e pozadi mene nekoj gej.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашата полиција е криминална
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може толку нон-шалантно да се однесуваат спрема криминалот и безбедноста на граѓаните??
ццццц
Инаку секоја современа продавница треба да има видео надзор и детектор систем на портите за украдена роба, она стварче што вришти пип, пип,пип кога некој сака да мазне нешто. Производите треба да бидат тагувани и кодовите уредно внесени во системот за препознавање и тогаш локалното обезбедување и Полицијата директно имаат право да извршат претрес поради неоспорливи докази и да те приведат.
Секаде по нормалните продавници стои натпис Thieves may be Prosecuted и иди па укради да те видам, освен ако не си некој Про.
Според правилата по кои се водел полицаецов во случкава на Кејт има само клевета од страна на продавачките и он нема право да ја престресе госпожата-лопужа (валда така ќе му дојде а?) Изменето од GlenKlouz - 18.Септември.2009 во 08:53 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
RORAIMA
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Totalno promasuvanje na POLICAEC TIKVAR.
Toj e dolzen da go zastiti imotot Toj e dolzen sekoj koj e fate ,,in flagranti,, na delo , ne samo da go pretresi tuku i kjotek da mu udri slobodno. Da ne mu bil bratuced na atramivkata |
|
se sto e so pari , e bez pari !
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |