|
Што е тоа Женственост? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Септември.2009 во 09:35 |
||
Ме интересира вашето мислење ,што е Женственост
Дали жената е женствена само кога носи сукња и штикли или
Би ве замолила да се воздржите од постирање слики.
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenstvena e dokolku ne e 'maskulin' vo smisol na fizikata
|
|||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenstvenosta e blisku povrzana so blagodatta smirenieto i opustajneto.pa taka tie raboti ako se akcentiraat preku garderoba taa ke izgleda uste pozenstveno no ottuka proizleguva eden problem psiholoski koj se pojavuva kaj mazestvenite licnosti koga se vo nivna blizina nivnata maskost se rastopuva a toa sozdava eden vid odbivnost-zatoa porano zenite zadolzitelno trebalo da se pokrivaat.pa taka zenstvenite zeni si zemaat zenstveni mazi-homo a drugite zeni -normalni moze da imaat zadovolstvo so vistinski maz.
|
|||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no postoi hristijansko resenie za toj maski problem.a toa e kazuvajneto na pofalnata pesna na presveta bogorodica i taka nejzinata blagodat ke se vseli vo vasata dusa i ke bidete ramnopravni so zenite.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој дабиде рамноправен со жените? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas nishto ne razbrav.....sakash da kazesh mashkite imaat problem zaradi zenstvenosta koja ja poseduva ponezniot pol i ima hristijansko reshenie sprotivniot pol da dobie na zenstvenost? Popravi me ako gresham,ama ova nekako nastrano mi deluva na mene! |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја па не разбирам како може да не се бира и да не се размисли пред да се напише нешто???
Бива ли од старт да се упропастува речиси секоја новоотворена тема?
Што не е јасно тука?
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jас одма ке одговора:
штиклата придава на нозете неповторна елегантност и финес . Jас според случаjот носам штикли и сукнjа / таа треба да има строго определена должина/, но обично се носам спортски. Знам од сигурни источници дека и во двата случаjа сум неодолива. Изменето од pagane - 03.Септември.2009 во 11:40 |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
somebody ...asked:
"Дали жената е женствена само кога носи сукња и штикли или" - pa,...ako se vodish sprema suknjata...togash,od shkot nema ...pozenstven!....dodeka ne duvne....veter! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
според мене, дефиниција за женственост е жена, секогаш перфектно облечена,... со високи потпетици, додека оди да се слуша туп-тап ,... некако тука ми оди и жена со марама и големи очила за сонце и фенирана коса...
но, во женственост не спаѓа само надворешниот изглед, се разбира, некои тоа го имаат внатре, некоја таква ѕвезда... едноставно изгледаат убаво без ништо посебно... а другите... епа, другите треба да поработат малце на тоа п.с. заборавив да допишам - и манирите се голем дел од женственоста |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
стил и држење ...... понашање ........... бадијала редовно ги бричи брковите и ги шиша потколениците и се скубе на лицето , бадијала високи штикли и мини сукњи ако сетоа тоа не знае да го “ носи “ ....... бадијала се ако кога ќе отвори уста како да го кренала капакот од шољата или како да го вклучила миксерот па само дроби , дроби и дроби ............. треба да знае да е “ носи “ женственоста а не да глуми жена ......
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Женственоста доаѓа "од внатре". Секоја жена ја носи својата женственост во склад со својата личност.Ако си задоволна со себе,токму тоа задоволство се чита на лицето, блага насмевка на усните, мил поглед,умерени движења.Облеката,штиклите,шминката само ја потенцираат вродената нежност и грациозност. |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ispraven stav,graciozen od na visoki potpetici,ubavo stokmena ,nenapadna shminka ,bez grimasi i nagli dvizenja ,se nekolku vazni faktori zenata da izgleda pozenstveno.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
прирдност а не вештачко држење ...... НЕ ГЛУМА и извештаченост дури и при говорот и изразувањето ...... како на пример , некоја провинцијалка која “ заглавила “ после факсот во некоја метропола па сега изигрува аристократија ....... демек , ееееј “ сељанчуријо моја “ , видете ме каде сум и со кого се дружам ..... јас сум бре веома важен фактор како оној во шампоните .... без мене не се може ....... женственост и грациозност се вродени нешта а никако не се учат .... или , ако веќе се учат , се учат од МАЛИ НОЗЕ а не после факс
Изменето од МАРШАЛ - 03.Септември.2009 во 17:24 |
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |