![]() |
|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 97> |
Автор | ||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
" Крадецот вика Држте Крадецот"!
и тоа дека што ке му продавам на краставичарот краставици? И темава за пушачите: таму не треба да читаш мегу редовите... ма ич. Изменето од pagane - 31.Август.2009 во 21:56 |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
поканата
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
дефинитивно онаа ПП на Well ............ без дилема и дискусија
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Edna mnogu romantichna scena...
Jas i ushte dve moi koleshki bevme svedoci na eden gest ,koj ne ostavi podzinati....vaka ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
и повторно Well
![]() ![]() ![]() човеков е жива “ енциклопедија“ ......
од каде ли само ги знае овие работи
и како го трпи срце да не ги напише
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Edno cupe konecno primeti deka postojam na zemjava |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
![]() |
||
|
овие две оговарачки над мене ме оставија без збор
![]() никако да се договорат
![]() |
||
![]() |
||
|
Sega se dogovorivme,Biba i ponatamu e radoznala,a jas ja naterav da si go povleche zborot ''sebichna'' ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() да видам па не верувам
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
vidov nekrolog, i mi tekna so kogo go gledav istiot pred nekoe vreme..
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
новиот професор по биологија
![]() џабе е, му нема рамен ![]() ваква останав: ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Еден пар обетки во Рамстор, Алтанбаш златарата...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |