![]() |
|
Што сакате во рајот? Што нејќете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..Јас би сакала во ,,рајот,, Евангелос... да ме дружи ... !!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
папата ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Па моравме малце да спуштиме топка. Се некои филозофи овде.
![]() Еве друго што би сакал е да не мора да се спие, а пак да се биде одморен. Ааааа.... ми се приспива нешто. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Баци!!!
|
|
![]() |
|
Rita.MD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Awww... ![]() ![]() Изменето од Rita.MD - 02.Септември.2009 во 12:41 |
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
![]() |
|
папата ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
И месинџер сакам да го има, ама по можност да не филозофира толку. ![]() Значи го сакам месинџер во рајот. Ги нејќам филозофиите на месинџер во рајот. ![]() Изменето од папата - 02.Септември.2009 во 01:03 |
|
Баци!!!
|
|
![]() |
|
Мн филозофска ја направивте темава.
Ја на пример, сакам во рајот да ја има Рита. ![]() |
|
Баци!!!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ova uste crna kola da se dodade?OH ride?
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
hehehe, mnogu sakas pa i ti ![]() Ajde, eden den site da bideme vo rajot so nasite bliski, kade ke nema starost, bolest i smrt ![]() Pozdrav do tebe Maria Magdalena , fala sto me nasmea ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Па овој рај на отците од римокатоличката црква би бетер и од Мухаммедановиот. Мухаммед ветувал хедонизам и харем, а овие изживување и пукање сеир ![]() Изменето од EvAngelos - 31.Август.2009 во 23:48 |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Покрај тоа што си го кажав погоре, би сакала Рајот да има интернет конекција со Земјата, како постојано би биле на скајп со блиските.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Orthophill ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 62 |
Ако најдам милост пред Господа Бога и појдам во рајот, рајот сакам да биде заедница на сите оние кои со сето срце го љубат Господа, да се служи непрестано Небеска литургија и да бидам осветлен од Таворската светлина.
Арно ама, кога ги читам нападите од господата еретици врз нас Цркварите, нажалост посакувам рај каков што го посакувале и отците на римокатоличката црква. Да седам во прегратките на св Томас Торквемада и да уживам гледајќи ги еретиците како горат во неугасивиот оган и како ги јаде црвот кој не умира! |
|
Нема поголемо богатство од девственоста! - св Григориј Ниски
|
|
![]() |
|
Rita.MD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Јееееее!!! ![]() |
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
![]() |
|
читам |
|
Баци!!!
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Nikoj od nas ovde na forumot ne bil vo rajot, taka da ne znaeme sto ima bas se tamu. Ponesto citame od Biblijata, nema da ima starost, bolesti, smrt, ke ima rajski uslovi, prijatni raspolozeni luge, bez vojni, bez kriminal... Dovolno e i toa spored mene ![]() ![]() HALLELUJAH! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |