![]() |
|
На кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas sum za edno ladno nes!
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
tajci, ke mora da si pobaras vo barot, a ako nikoj ne ti dade, jas toa ke go sredam utre. ok KOKOLO na usluga
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Значи и ти доаѓаш со нас на кафе нели
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
A ja so ne pijam kafe?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
i ja ne pijam!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Pa aj nie druga zanimacija ke si najdeme |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
KAFE:KOJ NE PIE?????? RETKI SE STO NE PIJAT
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
kako dobro mi dojde od sabajle edno kafence
|
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ima li muabet za kafe ovde a?
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Кој непие кафе ке му правиме турско
![]() ![]() |
|
![]() |
|
е вчера бев на кафенце со друштво, добра работа е кога велам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
mnogu go sakam MARSOVSKOTO KAFE
Изменето од mikus |
|
![]() |
|
тоа е од марс, или е црвено како да е од марс |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
марсовско или не баш сега ми се пие и ке турам .....има ли некој за ?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |