IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Анџелина Џоли.
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анџелина Џоли.

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
Автор
Порака
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 13:09
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

ABE NE E FILM STRUMFETCE, NEKOGAS NAJGOLEMITE FILMOJ STVARNOST STANVAT, MISLAM...

ajde prodolzi da  mislis i nadevas ... ili potocno da sonuvas nema veke da ti go zaebuvam folmov

abe ne mi go zaebavas ti filmot samo, sa ete ako se filmame barem i ti ela ucestvuvaj vo filmot

jas !?pa ako mi ja dades angelina za mene odma

ucevstvuvam ... t.e nema sto da mi ja dades taa e veke moja

(pocnavda se filmam mi paga teskoooo

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  ti sakas da mi go zemis angelceto? iiiiiiiiiiiiiiiiii, aaaaaaaaaaaaa, vidi za davanje NE ti ja davam i sea osven taja ako te bendisa, a inace ne ni tvoja ni moja tuku na onaj od kazma manat Brad Pitt, ama nabrzo ke bidi moja

Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2006 во 21:31
Ne ja podnesuvam ovaa ligla

Изменето од maja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 13:25
 OTIIIIIIIIII.......
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 00:01
JAS JA SAKAM
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 00:03

Angelina, mmmmm super e

don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 23:47
  i mene mnogu mi e licna Angelina i sega za sega samo sakam ocite da i gi izvadam ,drugoto neka si ostane na nea  
Кон врв
jony bravo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jony bravo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2006 во 00:09
bravo sekoja cest pravilen izbor a voedno i mojata omilena glumica
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2006 во 01:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2006 во 01:09
    prekrasna e,priznajte 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 12:20
BOGINJA!!!!!  girl^^ce daj be pomogni plsssss.... ja SAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 16:21
ne placi cedo bozje, pa ima i poubavi od angelina , veruvaj ke najdes nekoja u skoro vreme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 20:58
 abe da bese vo skoro vreme.... kamo da bese ali ne e...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 20:59

abe mi se placi koga ja gledam oti ne mozam da ja imam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 21:07
ej Corporal^^ se otkaza li od Angelina?/  i najde li zamena????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.