![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 473> |
Автор | |
pece7475 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa sekomu fali malku ljubov ili?
![]() |
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Mi nedostigaat Moni, Kiki,Ivce, Magde, Pucvalot
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
I mene mi fali ,...........................ama, ne kazuvam koj............mozebi ke se seti,............ako ne, ushte poveke ke mi fali
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
mi nedostiga, eden moment
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
E,taka ti e toa...........
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ми фали забавата од вчера
|
|
|
|
![]() |
|
GIRL^^^-ichkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee u.................uuhhh.....mi snema vozduh..................where are youuu?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
mi falat drugarkite da otideme nekade na kafe-prekrasno e vremeto-
![]() |
|
![]() |
|
a,jas imam 2,ama nemam nikoj do mene,....sakash ti ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
moze!!!
|
|
![]() |
|
bi rekol deka nekoj sepak fali no, odluki se toa i nemozam nisto tuka.zrelost bi rekol |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми недостига скопје...скопјеееееее...чекај ме!!!!!!!!!!!!уствари едно дете...чекај мееееееее!!! не ..јас не го сакам ... Изменето од joki |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
pece7475 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
uste mi nedostiga ljubov
![]() |
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |