![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee i jas si ziveam vo svetot na bajkite...
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
dobredojde ![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa cesto mi se cudat kako uspevam da sum sekogas nasmeana i raspolozena,a ne zabelezuvaat deka togas ne sum prisutna vo nivniot svet
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo mojot svet lezam na dusek od zensko- zeski trkalezni gazovi i na jastuk od cicki
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам, имам... не би можела без него да го поднесам не-мојот свет
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo mojot svet rabotite se mnogu postrasni od sto se navistina
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
во мојот свет секој си е на своето ....со своето
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bash denes se naogjam vo mojot svet........
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
таму сум секогаш онлаjн...
и ми е убаво. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i so ubavo mi e vo ,,mojot svet,,
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
имам свој свет
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sekoj ima svoj svet,
isto kako kapkata vo okeanot |
|
![]() |
|
kako si go sakam mojot svet
![]() no moram da se vratam vo losiot ![]() |
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
мојот свет се вика музика, нема вера ниту граница. мојот свет се осум ноти една душаа балканска
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |