|
Како се запознавте ? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne se zapoznavme , kako so treba
Изменето од anakin - 28.Април.2008 во 17:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne e predocna! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vremeto ne e biten faktor
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si znaes!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја со син ми се запознав на конверзација со комити тој случајно ме адна (или пак неслучајно) кај него и прво шо го прашав беше дали е месојадец . а почнавме да се запознаваме коа барав видови риби (слики) за на работа и преку рибите се зближивме од тогаш секој ден сум со него и не може да ми помине денот ако не си позборам со него , не му речам добро утро сабајле, не го изгушкам едно 100 пати силно и не му кажам дека го сакам... го сакам најмногу на свет!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bas taka |
|
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamislete proglasena e vremenska nepogoda i zaglaveni ste megju nepoznati lugje megju koj e i Toj. Se zapoznavate na najneverojaten nacin i se ponatamu sto se slucuva e uste pomalku od verojatno Prikaznata e fikcija ama ne e daleku od vistinata
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја со еден мој бивши со кој одев 3 години се запознав мошне чудно....односно се препознав. Сестра ми ми збореше дека со неа учел некој нов и личел на Тоше Проески. И ја онака пффф гајле ми е. и еден ден се сретнавме на автобуска..типот навистина беше копија у фаца на Тошка. А тој па ме препознал по тоа што сум си личела со сестра ми.....и вечерта зборат на телефон и по опис дознавме кој сме што сме и така се почна.....а после 3 години заврши.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ripna u Vardar i padna vrz mene dodeka pecav riba
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
В Клуб де Ноќен овај
Изменето од GlenKlouz - 31.Август.2009 во 12:11 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na fudbalska utakmica , smesnoto e sto sto se znaevme uste od sredno ama toa to ni tekna mnogu pokasno
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preku mali oglasi
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ehh...dobra ideja,a jas nikogash ne gi chitam....od sega od tamu kje pochnam so chitanje,pa koj znae.... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo kafule
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |