|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 30> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој шо дава, го боле оноа, дали ќе го заборават
Изменето од anakin - 29.Август.2009 во 11:35 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja vistina? taa shto ja gleda toj shto mi ja kazuva ili jas taa shto ja gledam?
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи кој ја кажува и зависи со која цел и како е кажана...можеби тоа не е моја вистина...само некој си увртел во глава дека тоа е вистината за мене
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobro prasanje a istovremeno i odgovor |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo edna e vistina...otkako ke gi soblece gakickite
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
KALYANA
Нов член Регистриран: 14.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...HMMM....:ILJADA LUGE -ILJADA VISTINI....VISTINATA E RELATIVNA ,KAKO STO SME I NIE LUGETO.(IMA SOCIJALNO,PRAVNO...ITN...OPSTO PRIFATENI VISTINI KOI SE STATISTICKI OFORMENI VO ZAVISNOST ZA STO SE RABOTI,EDEN OD NACINITE ZA OPSTO PRIFAKANJE NA NEKOJA VISTINA E DEMOKRATIJATA T.E.PRAVOTO NA GLAS,A IMA I DRUGI TAKVI NACINI DA NE GI NABROJUVAM...:))
..IMA I DRUGO GLEDISTE:ZAVISI KOJ JA KAZUVA...NA KAKOV NACIN ,VO KOJA SITUACIJA ITN,,ITN.,.. KOGA NEKOJ SE TRUDI DA MI JA PREZENTIRA NEGOVATA PRETSTAVA ZA VISTINATA ,SEKOGAS VNIMATELNO SLUSAM ,RAZLICNITE GLEDISTA NA LUGETO I NIVNITE VISTINI POGOTOVO AKO SE NAMENETI ZA MOJATA LICNOST ILI KARAKTER ILI....,MI DONESUVAAT SAMO POVOD ZA MOJA POVREMENA INTROSPEKCIJA (STO ZA MENE E POZITIVNO VO BILO KOJ SLUCAJ),TAKA DA MOMENTALNO MOETO GLEDISTE NA VISTINATA E HARMONIZIRANO IAKO E KRAJNO KONTRADIKTORNO..:) ---APSOLUTNO E DEKA SE E RELATIVNO----- |
|
KALYYANA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KALYANA те молам исклучи Caps Lock и пишувај со нормален фонт.
Пишувањето со големи букви на форум се смета како некому да викаш |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....сега се сетив дека одамна никој ме нема "навредено."...на лугето им е полесно да излажат
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ,ako e vistina
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo taa i navreduva! .osobeno vo zemjava...se drugo e samo....kleveta!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinata ako opisuva gref navreduva a ako opisuva dozvolena postapka od pravilnikot na pravila i normi vistinata pravi zadovolstvo-od tuka poteknuva zafrkancijata -ME SMEE KOGA KE PREKRSAM PRAVILO OD PRAVILNIKOT NA NORMI......
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako koga nigde ja nema
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |