|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
умртвени ...........
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fantasticni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое ново искуство, ама да е што подалечно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Какви чувства во вас буди поимот СМРТ?
Небудење |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФАЈРОНТ ..........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrtta osloboduva, zivotot opteretuva
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, олеснителни.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvstva....nz kakvi se ama mnogu se slabi (osven za poedini licnosti). Kako toa da e sosema normalno nesto ako ne e prerano Blesav sum vo posledno vreme, kiznej sto mi e
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па знае колку и да ја избегнуваме да не потсети дека е помоќна од нас дека иде кон вас и немоќни сте и да и избегате ...баш како кога сонувате дека трчате а во место стоите.Чудно е чувството кога без никакво размислување за неа ја гледате како иде кон вас и стварно милион слики ви поминуваат за разни работи а минала само секунда и уште почудно е кога само ќе ве одмине ќе ви покаже колку немоќен сте и останува тоа чувство во вас останува таа слика и не знаете што да чувствувате кога и да на тоа се сетите среќа ...божја воља...и ден денес единствено што може да направам кога и знам дека тоа ми се случило на тој ден само одам да запалам свеќа
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FREEDOM!
|
|
DeepBlue
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se iznaspieme
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi,ako me prekine sred nekoja vazna rabota ke bidam mnogu luta
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bezseksna sostojba
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Важна работа... како на пример животот? |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |