|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имало и бетер од нашите лажачи
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
увек има бетер ....... само за жал , овој е НАДВОР ..... кај нас и понатака е ТОЈ најдобар
|
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=800BB63E7BBF974F95D80BAD9477856D Просечната нето-плата по вработен во јуни годинава изнесува 20.070 денари, или 326 евра, и во однос на јуни минатата година е поголема за 27,4 отсто. Според податоците на Државниот завод за статистика, зголемувањето се должи, пред се', на скокот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во секторите за здравство и за социјална работа за 46,4 проценти, снабдување со електрична енергија, гас и вода за 38,1 отсто и образованието за 36,2 проценти. e ова и во Албаниja ги нема тие проценти се пак Господинот Милег може би е во право |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Господинот Милег секогаш е во право... освен кога не е
|
|||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Туку чекај да се држам до темава и да го надополнам списокот: 19. Цел народ ќе гласа за Б.Ц., затоа што тој пред народот ќе покаже дека има многу морален приватен живот (гледајте ЕДНООКИ и ќе ви стане јасно - НАТООООООО дојди ваму, ... ). 20. Цел народ ќе гласа за Б.Ц., затоа што Грујо му помогна на Штерјо да ги купи за без пари хотелите Метропол и Белви во Охрид. 21. Цел народ ќе гласа за Б.Ц., затоа што Грујо му помогна на Свето Пивара да ја купи Скопска Пивара за без пари. Ај надополнете .... Изменето од DameMak - 28.Август.2009 во 07:32 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
22. цел народ ќе гласа за БЦ. зашто Грујо не сака ништо да гради и во 1993 година рекол, вие директори терајте си го бизнисот а ние ќе се бавиме со политиката, зашто грујо не бил свесен дека политиката служи на економија и просперитет на земјата, зашто тоа време Грујо бил толку глуп и не можел да предвиди дека сите австриски политичари ќе не изедат ради ЕВН ај продолжете понатаму Изменето од anakin - 27.Август.2009 во 23:09 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можам да разберам дел од членовите на форумот, што до крај се упорни да ни го наметнат своето мислење или да не убедат во нивните гледишта на работите...и тоа најчесто со повторување на едни исти постови или вечно избегнување на одговорите , најчесто во стилот - "а тие што правеа претходно" .....
Јас кажувам конкретно - оваа Влада треба да си оди, затоа што 70-80% , од луѓето што ги познавам, тврдат дека животот и стандардот се движат по надолна линија. Тоа за мене е доволен показател, не ми треба ни наместени анкети ни Заводи за статистика ни реклама на ТВ за тоа колку ни е добро, колку сме убави, паметни, колку не сакаат сите околу нас....саде убавини.
Се уште не сум видел некој да се најаде од споменици и спортски сали....
И уште нешто...грешат сите што мислат дека животниот стандард се подобрува со 8,10,20,30 % зголемување на доходите, а во исто време и паралелно зголемување на расходите...Економија не се гради со покачување на личен доход и давање субвенции, секој ден ги гледаме на ТВ и сточарите, кромидарите, пченичарите,лозарите и др.....
Меѓутоа.....времето ќе си го покаже своето...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да Милег, во интерес на темата не ги спомнувај...
Тука треба да ја разобличиме недемократската власт на ВМРО-ДПМНЕ, не да ја фалиме, нели така? Изменето од Анастеа - 28.Август.2009 во 00:21 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do ninja 34
ne e bas taka kako ti go prikazuvas toa temata e SDSM da ja razoblici vlasta na VMRO, a ne narodot nemoze da razoblici nekoj nekogo koga e 10 pati polos... toa e poentata na nasite postovi vo duga tema... mozebi da... no vo tema so ovoj naslov e degutantno Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 00:28 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
милег, ја стопати имам постирано глупости на форумов, но не биди смешен обидувајќи се по секоја цена да ја браниш својата драгоцена влада |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам што е според тебе критериум за полошо и подобро...не мора сите да имаме исти мерила....
А СДСМ преставува дел од народот, па сфати го ова како "дел од народот да ја разобличи власта на вмро"
|
|||
|
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bas zaradi ova treba da si odi... Изменето од ninja_34 - 28.Август.2009 во 00:38 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |