![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 212> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej Ridvan Ćazimi, ej komandant Leši",
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
bre...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Мајка на Марика ду-маа-шее
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
tra la la
tra la la tra la la ![]() ![]() ![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
како ли го запамти толкав текст
![]() ![]() мене Barracuda ми се врти |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
srce i tebe bi te zapamtil da te vidam
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
aaaaaaaaa shto te nema
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Mislio sam ako odes da ce manje biti boli
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
а тиииии
а тии ти си ме чекалаааа ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
levo,desno
desno nije to desno mi sarajevoo |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
dobro je kad u zivot nekoga volis i neko te voli...
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Koga patuvam dlaboko vo sebe
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nisam te se nagledao nisam te se naljubio..
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
mene niedna. Na brat mi :....ovo je moja kuca ziveo sam tu , ovo je moja draga voleo sam nju, ovo je covjek neki sto mi uze sve.... itn....
edit:ne citam misli, toj mi kaza ![]() Изменето од volkswagen - 28.Август.2009 во 23:41 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |