|
Рака која подарува не се суши |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolgo vreme se mislev dali da pisham ama se reshiv i pokraj toa shto komp. ne mi e vo red i nemam MK font!!!
Pred nekoe vreme si stojam so familijata kaj fontanata ka chinarot vo Ohrid i mi prioga edno 6-7 godishno dete i mi veli:Chicko daj mi nekoj denar pomogni mi majka mi e bolna od srce trebit da se prajt operacija!!! Jas kako i mnogupati izvadov 50 denari od novchanikot i mu dadov !!! Go gledam kako se oddalechuvat i pravo ojt vo videoigrite kade go cekaa negovi vrsnici pred vrata i vleze vnatre!!! Ne sum pishman shto mu gi dadov parite,i jas sum bil dete i sum sakal da igram na videoigrite i toa mnogu sum sakal ama takvo neshto na pamet ne mi padnalo da napraam!!! Da dojdeshe da mi rechit daj mi pari za videoigri pak bi mu dal!! |
|
car's freack
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh pa ti duri sega padna na ovaa finta,dojdi vo Skopje pacienti za operacija ima na sekoj chekor.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rakata ne se sushi, tochno. A shto e so novchanikot?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно е дека не се суши.
Ама за тоа денес немам ни за моите.... Изворот пресуши, а бог не давал како велат. Морало сам да си земеш..е као отоа се прави де кажете ми? |
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne se sushi? Zashto denes idam na terapija? I toa tokmu za ta raka so koja davav............
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala to Boze sto mi dozvoli da pomognam!!!
Temata e polna so licemerie...nikogas ne davajte so zadni misli@!!! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rakata koja dava ne se sushi,taa koja zema pak ic...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па вистините е оваа изрека, само поентаа е во тоа сто никој не ја цени добродетелда на цовецчката добрина...сите само гледаат да те ограбат да ти земат се, пријатевстло не постои а не верувам дкеа и постоело некогас
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неколку ваши коментари навистина ме разочараа
Дали секогоаш кога даваме нешто ,треба да добиеме нешто во возврат Можеби и од таму е тоа разочарување
И дали мислите дека се е во матријалното "подавање".......верувајте дека во дадени моменти и вистинскиот збор и гест има своја голема вредност
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....malku mi e neprijatno da komentiram na ovaa tema,da ne se pravam nekoja i nesto, sekogas koga mozam daruvam, se raduvam na nekogo da pomognam, koga daruvam ne se falam pr. da kometiram, eve jas go pokloniv toa na taa ili na toj, glupo mi e, si molcam, pred tri godini gledav emsija na tv, za eden covek koj ima cerebralna paraliza, zivotna zelba na covekot mu bese da dobie kolica, covekot se vlecese na noze, tolku se razocarav, si velam kako moze taka, kako mozat lugeto okolu nego da go gledaat covekot kako se maci i nikoj da ne e moken da mu pomogne, dlaboko vo sebe se razocarav, posle izvesno vreme gledav go davaa covekot pak na tv, nekoj koj ja gledal emsijata mu poklonil invalidska kolicka, covekot bese presreken, nikogas nema da ja zaboravam taa sreka na negovoto lice,zivotot go pravat mali nesta, ubavo e koga covek ke pomogne na nekoj, site sme gosti na ovoj svet, eden den koga ke zamineme nema nisto da ponesime so nas, zatoa luge od srce ve molam daruvajte kolku sto mozite, kolku ste vo moznost, ponekogas nekoe malo delo od nasa strana za nekoj e nesto golemo.....da ne dolzam mnogu............tolku od mene..............
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga imav so lopata da rinish imav i tolku "prijateli" ama se zasushi rakata shto davashe isparia "prijatelite.
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Raka sto saka da dava,nikogas ne treba da si pomisli deka ke isusi!
Kakvo e toa razmisluvanje? Nasite gorki iskustva se nasa pridobivka...naseto cuvstvo na MAL BOG treba da go zamenime so cuvstvo na blagodarnost sto sme napravile dobro delo! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се дава е нешто најубаво во животот.Но кога се дава не да се мисли за возватното - туку и да не се спомнува.Тоа е мелем за душата.Сакам да давам, нарочно на добродушни луѓе.
Ми се грозат добродетелите со камерите зад донаторствата и сл. тоа на запад би била најголема перверзија ( за скандинавија назамисливо да се оди со тоа во јавност). |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога даваш, давај од срце и гледај никој да не те дознае, во спротивно, не се ни троши, никој не сака лицемерие
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |