|
Ништо не е онака како што изгледа |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама како и да вртиш пак пола го нема
леле денов од сабајле како ми е тргнат.... |
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве за тоа пола што му фали на твојот ден за да е истиот цел... |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега е цел |
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se razbira deka e polupolna, ama lugjeto kolku i da imaat, sakaat uste,uste uste, pa taka imat nekoe si avtomatsko custvo deka kolku i da imaat , ne e dosta. |
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Zamisli! I denes na rabota... od 9 do 17!
- Oficijalno??? - - |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Becenevem, zborime za razlicni nesta... jas za percepcija, a ti za bioramnoteza!!! |
||
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо не е онака како што изгледа
Двајца патници кои всушност биле ангели додека патувале по земјата, застанале да преноќат во вилата кај едно многу богато семејство.
Меѓутоа семејството не им дозволило да преноќеат во гостинската соба во
нивната вила туку ги сместиле во подрумот. Додека се спремале да легнат
да спијат на подот, постариот ангел забележал дупка на ѕидот и ја
поправил. Помладиот ангел го прашал зошто го направил тоа. Постариот
ангел само му рекол: Работите не се онакви како што изгледаат дека се!
Наредната ноќ ангелите тропнале на вратата на едно многу сиромашно семејство и повторно побарале место за спиење. Семејството иако било многу сиромашно било досто гостопримливо, им дале да јадат и им дозволило на патниците да преспијат во топлата соба каде што спиеле и тие. Кога наредното утро ангелите се разбудиле, ги виделе мажот и жената како плачат. Единствената крава што ја имале и што им била единствен извор на приходи лежела мртва на полето. Помладиот ангел целиот бесен го прашал постариот ангел: “Како можеше да дозволиш ова да се случи? Кај богатото семејство спиевме во подрумот, а ти сепак им помогна, а тука кај ова семејство иако се сиромашни, но доста гостопримливи и го делат со другите и она малку што го имаат ти сепак дозволи да им умре кравата!“ “Работите не се секогаш онакви какви што изгледаат“. - му одговорил постариот ангел. “Додека ноќевавме во подрумот кај богатото семејство приметив дека во дупката на ѕидот има злато. Бидејќи семејството беше многу алчно за пари, јас ја поправив дупката за да им оневозможам да го најдат златото. А ноќва додека спиевме тука, ангелот на смртта дојде по оваа жена тука, а јас се договорив со него наместо жената да ја земе кравата“ Изменето од Lithium - 31.Јануари.2010 во 15:17 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SE E RELATIVNO
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш нечии постапки и делувања нам ни изгледаат бесмислени, па дури и погрешни! Понекогаш знаеме СЕ`, иако НЕ ЗНАЕМЕ НИШТО!
Откако ќе ја дознаеме вистинската причина и цел заради (не)оправданите постапки на некоја личност ќе сфатиме дека НИШТО НЕ Е ОНАКА КАКО ШТО ИЗГЛЕДА! |
||
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogash mora da se stavish na nechie mesto, vo nechija uloga, za da gi razberesh postapkite na taa lichnost i prichinite za istite, za da razberesh zoshto povejke ne e se taka, kako shto izgledalo.
|
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не суди за некого и за неговите постапки ако барем еден месец не си одел со неговите чевли |
||
|
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Čovek s jednom cipelom
Neki je čovek ušao u autobus i seo pored čoveka koji je samo na jednoj nozi imao cipelu. “ Očigledno je da ste izgubili jednu cipelu.” “ Ne dobri čoveče ”, odgovorio je, “ jednu sam našao.” Ako je nešto očigledno, ne mora biti i istinito. |
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не му верувај секогаш на очите
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лесно се препознава глупак. Тој секогаш мисли дека е најпаметен. |
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |