IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Закани за Бранко Геровски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Закани за Бранко Геровски

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Закани за Бранко Геровски
    Испратена: 27.Август.2009 во 19:33
Ете - вчера Б.Ц. рече дека оваа власт сее само страв меѓу граѓаните, а денеска имаме одма црно-на бело, т.е. доказ:

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=113065

Бранко Геровски добил анонимна СМС порака дека ќе бил ликвидиран.

Секоја инсинуација дека соросоидот Бранко и спасителот Бранко биле во синхронизиран мод е неоснована. http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley5.gif

http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/44.gif
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:38
И што сега?

Хахахаа леле до кај се дојдени луѓево.

Даме дај ми бе број од телефон да ти пишам дека ќе те ликвидирам плазењеплазењеплазењеплазењеутре,и ќе станеш ударна вест по весници.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:40
gero sam si prakja SMS da ispadne najgolem sorosoidec
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:49
Го гледав сега на сајтот на А1 и мене повеќе ми личи она на само себе фалење и промовирање како бранител на печатот во Македонија.

Ало Бранко те прочитаа бре луѓето,што сега тука продаваш топла вода бе.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:51
Originally posted by fiks fiks напиша:

Го гледав сега на сајтот на А1 и мене повеќе ми личи она на само себе фалење и промовирање како бранител на печатот во Македонија.

Ало Бранко те прочитаа бре луѓето,што сега тука продаваш топла вода бе.

topla voda ne e izmislena vo makedonija
od site sranja na BC ne stignavme da ja izmislivme, samo koka i viski
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:55
Originally posted by DameMak DameMak напиша:

Ете - вчера Б.Ц. рече дека оваа власт сее само страв меѓу граѓаните, а денеска имаме одма црно-на бело, т.е. доказ:

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=113065

Бранко Геровски добил анонимна СМС порака дека ќе бил ликвидиран.

Секоја инсинуација дека соросоидот Бранко и спасителот Бранко биле во синхронизиран мод е неоснована. http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley5.gif

http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/44.gif

ништо чудно од “ надобудните и загрижени “ ПАТРИОТИ “ (ова оди во дули наводници ) “  под контрола на владеачката “ најпатриотска “ власт во земјава смеење
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:55
Originally posted by anakin anakin напиша:

Го гледав сега на сајтот на А1 и мене повеќе ми личи она на само себе фалење и промовирање како бранител на печатот во Македонија.Ало Бранко те прочитаа бре луѓето,што сега тука продаваш топла вода бе.
topla voda ne e izmislena vo makedonijaod site sranja na BC ne stignavme da ja izmislivme, samo koka i viski

Заборави и српска турбофолк музика
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 19:58
Originally posted by Момче Македонче Момче Македонче напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

Го гледав сега на сајтот на А1 и мене повеќе ми личи она на само себе фалење и промовирање како бранител на печатот во Македонија.Ало Бранко те прочитаа бре луѓето,што сега тука продаваш топла вода бе.
topla voda ne e izmislena vo makedonijaod site sranja na BC ne stignavme da ja izmislivme, samo koka i viski

Заборави и српска турбофолк музика

toooooooooooooooo cecooooooooooooooooooo

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 20:02
Чудни се луѓево пак ќе кажам.
После сите написи кои ги има Бранко пишано во неговото весниче има лице да излезе и да каже дека сакале да го ликвидираат.
Хахахахахаха

Ооооооооо Бранко пола држава бре сака да те ливидира,само сите сакаат некој друг да те одлежи во Шутка.

Пих.....Напад на слобода на печат било ова газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Принапиши уште нешто во статиичињата против името и ќе те љуби цела држава Бранче,ич да немаш гајлесмеење
неколку жолти ракии.

Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 20:06
Не бе......... човеков ич не е глуп.......
http://geroski.mk/skarani-so-vistinata/

Изменето од Момче Македонче - 27.Август.2009 во 20:07
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 20:42
секоја чест за Геро .. кој и покрај сите притисоци и ПАРТИЗИРАНО судство и полиција , сепак има муда да го каже она што го мисли ..... едно време мислев дека е забеган али не бил ...... имало и позабегани ........ оние кои се зависни од пишуваните текстови на ПРОТУЃЕРОВ голема%20насмевка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 23:25
Бранко Геровски е за на темата “На столбот на срамот“, а може и на онаа другата, неговата - “Ќе се надене ли Геро од Шпиц...“ без да му се мислам!
Па уште и патриот се прави, брееееј, срамота!!!ма%20ајде

Кон врв
ABC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 371
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ABC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 23:51
На денешната опозиција,а поранешна власт во Македонија уште кога беше во Дневник,Геро им беше најомразен новинар.Инаку ми се чини дека стана преголема жртва на “компромисната алтернатива“ за името Македонија,всушност таква “алтернатива“ немаат ни Грците на своја страна,а тоа е навистина проблем за нас,како држава и народ.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2009 во 00:22
Геровски од една, Латас од друга страна.....гледате некаква разлика....збунетост

Типични новинарски рекетари, подлизурковци.....к***пушачи...

Ми се гади од такви.....болен
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,000 секунди.