|
Закани за Бранко Геровски |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Август.2009 во 19:33 |
||
Ете - вчера Б.Ц. рече дека оваа власт сее само страв меѓу граѓаните, а денеска имаме одма црно-на бело, т.е. доказ:
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=113065 Бранко Геровски добил анонимна СМС порака дека ќе бил ликвидиран. Секоја инсинуација дека соросоидот Бранко и спасителот Бранко биле во синхронизиран мод е неоснована. http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley5.gif http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/44.gif |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што сега?
Хахахаа леле до кај се дојдени луѓево. Даме дај ми бе број од телефон да ти пишам дека ќе те ликвидирам утре,и ќе станеш ударна вест по весници. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gero sam si prakja SMS da ispadne najgolem sorosoidec
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Го гледав сега на сајтот на А1 и мене повеќе ми личи она на само себе фалење и промовирање како бранител на печатот во Македонија.
Ало Бранко те прочитаа бре луѓето,што сега тука продаваш топла вода бе. |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
topla voda ne e izmislena vo makedonija od site sranja na BC ne stignavme da ja izmislivme, samo koka i viski |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ништо чудно од “ надобудните и загрижени “ ПАТРИОТИ “ (ова оди во дули наводници ) “ под контрола на владеачката “ најпатриотска “ власт во земјава
|
|||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Заборави и српска турбофолк музика |
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toooooooooooooooo cecooooooooooooooooooo |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чудни се луѓево пак ќе кажам.
После сите написи кои ги има Бранко пишано во неговото весниче има лице да излезе и да каже дека сакале да го ликвидираат. Хахахахахаха Ооооооооо Бранко пола држава бре сака да те ливидира,само сите сакаат некој друг да те одлежи во Шутка. Пих.....Напад на слобода на печат било ова Принапиши уште нешто во статиичињата против името и ќе те љуби цела држава Бранче,ич да немаш гајле |
|||
|||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не бе......... човеков ич не е глуп.......
http://geroski.mk/skarani-so-vistinata/ Изменето од Момче Македонче - 27.Август.2009 во 20:07 |
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секоја чест за Геро .. кој и покрај сите притисоци и ПАРТИЗИРАНО судство и полиција , сепак има муда да го каже она што го мисли ..... едно време мислев дека е забеган али не бил ...... имало и позабегани ........ оние кои се зависни од пишуваните текстови на ПРОТУЃЕРОВ
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бранко Геровски е за на темата “На столбот на срамот“, а може и на онаа другата, неговата - “Ќе се надене ли Геро од Шпиц...“ без да му се мислам!
Па уште и патриот се прави, брееееј, срамота!!! |
|||
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На денешната опозиција,а поранешна власт во Македонија уште кога беше во Дневник,Геро им беше најомразен новинар.Инаку ми се чини дека стана преголема жртва на “компромисната алтернатива“ за името Македонија,всушност таква “алтернатива“ немаат ни Грците на своја страна,а тоа е навистина проблем за нас,како држава и народ.
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Геровски од една, Латас од друга страна.....гледате некаква разлика....
Типични новинарски рекетари, подлизурковци.....к***пушачи...
Ми се гади од такви.....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |