|
Каков би сакале да е вашиот живот?! |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Veruvaj deka sekoj zhivet ima svoja vrednost, obidi se da se posakash povekje. Pred eden mesec zaglaviv vo nekoja depresija mislev i polosho, sepak sekogash ima nadezh. Изменето од Анастеа - 09.Август.2009 во 22:47 |
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СРЕЌЕН РАДОСЕН И ИСПОЛНЕТ
Би сакала да бидам сопруга на паметен добар шармантен човек кој мн ќе ме сака, забавува ,учи на нови работи и кој ке ми посветува мн внимание и ке се труди околу мене
Би сакала да работам во банка каде што нема да имам преголеми одговорности а би имала добра плата
Би сакала да имам дом исполнет со љубов и хармонија, исполет со мн бои во кои сите ќе се чувствуваат пријатно удобно и слободно
Би сакала да имам доволно финансиски средства за нормален живот за семејството и доволно средства за образование за децата и ако би можела да си дозволам 10 дневен одмор во Ох секоја година ке бидам задоволна
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sonovi Li Se Sonovi
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poarno sonovi li se sonovi. - Realen zhivot.
Otkolku denovi li se denovi. - Zhivot ispolnet so maka! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да го нема се она што не го сакам
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па у главном.... се е овде
Само што кај мене се работи за сопруга (да ми ја даде господ таа што си ја сакам) ...работа....нз, ама ќе се најди нешто како извор за егзистенција. Не мора многу ама да биди пристојно третото и четвртото остануваат непроменети а одморот можи да биди и во Црна Гора
Изменето од volkswagen - 27.Август.2009 во 13:34 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А да си размените по некоја ЛП
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема да барам чевли да ми купувате |
|||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
covek ne znae da si ceni ona sto si ima dodeka ne vidi poloso
Каков би сакале да е вашиот живот?! vakov kakov sto e ne se zalam super mi e |
|||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да не тагувам по изгубеното...
и да не го изгубам саканото |
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |