|
Омилена марка на автомобил? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе, просто морав да го кажам...инаку не дека не е добро ауто...фолксвагенот.
Никогаш не сум поднесувала гастарбаjтерската популарност на мерцедесот. Изменето од pagane - 26.Август.2009 во 21:23 |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ммммммазда, црвена
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а, може, може...
фина техника Изменето од pagane - 26.Август.2009 во 21:24 |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FIAT 500
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zs be luge ne go svajkate mercedes??? So BMW uzivanjeto zavrsuva mnogu porano odkolku kaj merdzo, posto bara full capnata pedala, a niz grad toa e bajgi tesko. Mercedes dozvoluva vrvno uzivanje i na 30km/h i na 230km/h. Toa e mercedes filozofijata.
pagane , onaka od rakav velish za mercedes ili ...? edit: Ne da e dobro, VW e najdobro Изменето од volkswagen - 26.Август.2009 во 21:34 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашто бе од ракав?
па сум се возила во скоро сите популарни марки...е, брате, не ми е посебен мерцедесот... е, има и субективна причина- многу еснафски ми е. секоj гастарбаjтер се вракjаше со мерцедес, да покажува демек благополучие, а всуштност нема и пет кинти во джеп да си плати кафето. Мегутоа, те приметив и те чекав да се уклучив...да, добро ауто е фолксвагенот...по секоj джеп. Изменето од pagane - 26.Август.2009 во 21:36 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi, pomina odaaaamna toa vreme koga sekoj serko se vrajkase so mercedesot od svalerkata ovde, a normalno svalerkata go kupila posto znaela sto e kola
Abe mercedes e brend koj prael koli dodeka nasiov narod sonuval za da se vozi vo pajton Prv proizveduvac koj vo 1976 vgradi ABS (i toa vo srednata luksuzna klasa, a ne vo visokata - se raboti za modelot W123), a (za zal) seuste ABS kaj mnogu novi koli ne e standardna oprema. I USTE NESTO ( i naj bitno) MERCEDES I BMW ODAT VO RAZLICNI NASOKI - SPORT i KOMOCIJA (nemoj da demantirate za ova oti i naj glup coek znaj deka BMW e sinonim za sportist, a mercedes za komotna limuzina) Aj te molam napraj mi sporedba (tvoi viduvanja) mercedes v.s. bmw (tie 2 marki se podrazbiraat pod tie popularni marki kolku sto znam) Nema da ni odi lesno muabetot za mojata favorit-marka pa zatoa ke go izostavam Изменето од volkswagen - 26.Август.2009 во 22:01 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се тиче за првак света во автомобилната индустриjа ----само Форд!!!
но Форд не е популарен по една причина - скапи делови. Мерцедес- комотност, луксуз, елегантност, но некако не можат да избегаат од првиот мерцедес. БМВ- комотност, луксуз, елегантност, брзина, развоj во секоj еден однос. каде беше БМВ ..каде е сега. но не е по секоj джеп. БМВ замени мерцедесот. Веке не е актуелна приказната дека има Мерцедес и други. Изменето од pagane - 27.Август.2009 во 13:38 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BMW..........
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форд нема премиум класа колку што знам,а во компакт нуди име без историја. По тоа дали е развиен во сите сегменти се суди дали е првак или само прај интересни модели. Со тоа Мерцедес- комотност, луксуз....итн..., а БМВ...комотност ...итн... Ми ги нацрта главните линии на брендовите. Дај кажи со каков мерцедес си се дружела и со какво БМВ и напрај ми споредба на завршна обработка, опременост, прегледност, постаеност, лежење на пат, понуда итн за да го оправдаш рамнењето на Светскиот владетел со баварскиот шармер едит: не е дека не сакам БМВ, ама ако одбирам тогаш ќе биде мерцедес Изменето од volkswagen - 27.Август.2009 во 13:46 |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мерцедес поготово комби и дизел - штедлив.
За подолги вожњи ненадминлив. Комфорен пред се... |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto kako R klasa???
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Форд- jавно не се изразив jасно ...првиот произведен автомобил е Форд, не Мерцедес. Толку за тоа.
Мерцедес не е направил ни корак од првиот произведен мерцедес. банални се. Ами, што да ти кажам- доволно е да спомена скоростна кутиjа. Тоа е тоа. Да не зборуваме за сите екстри односн заштита- пат, невреме... |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не Ц класа или Е класа
мојот е Е класа Ваков: PS. morav da ja simnam slikata Изменето од ultra - 27.Август.2009 во 14:26 |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |