|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 832> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK hahahah jas kumita??? nema sansiiiiiiii..... koga pak navamu???
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ....... ова со тренинг не се постигнува ........ искуство е во прашање
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк.. колкава лектира ми напишал за пола ден
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...вели, вредна била...задача и било да не мрда од место и само да чита...да чита...да чита.......
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... се чудам како не си ме викнала од дома... да шетам јас низ град, безобразна една
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...ни мене не ме викна
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк .......... не е секогаш црно како што изгледа ........ во секое зло понекогаш има и нешто добро ....... а добро е кога пишува лектири .... шо праеме кога ќе почне љубовна ПРОЗА да пишува .........
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...некој си пиел кафе во двор...арно ама си имал друштво...па ја не сум му требала
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... и инбокс полн до даска
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк....срам те било, кучко една
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е, така! баш убаво и кажа!
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... некој ќе сврши од радост
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк .. магарето на свадба го викаат не да биде гостин туку ВОДА ДА НОСИ
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |