|
Дали сте се изневериле себеси во љубовта? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се случило, но мислев дека заслужувам и подобро.....и во грешка бев. И треба да си дадеш време на себеси и една таква помлака врска зашто може да прерасне во нешто многу убаво. Многу зависи со какви очекувања влегуваш во врската, ако ти се превисоки или премногу се фантазира- ништо не се постигнува. Но сега па ако не бива-па не бива не треба да се одолговлекува и да се убедуваш сам себе дека ќе се случи чудо. Ако нема нешто специјално што ве поврзува и двајцата-тури пепел. На таквите врски максимум им давам 3 месеци. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако имам став дека е подобро да бидам сама отколку со било кој, ми се случила и ваква ситуација, т.е ваква врска, и тоа не толку одамна и знам дека згрешив... и повредив некого многу, ама тоа е животот...
влетав во таа врска без размислување, можеби затоа што оној со кој што навистина сакав да бидам не беше ни близу до мене... решив да и дадам шанса на таа т.н врска затоа што мислев дека можам и подоцна да почувствувам нешто, ама со текот на времето се потврдуваше она што го знаев уште на почетокот - дека не ни оди, и дека нема да ни оди, нема ни да го засакам без оглед на се и после 5 месеци му ставив крај на тоа мачење - чекав толку затоа што не сакав да го повредам, ама на крајот секогаш некој бива повреден... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам појма. Секогаш мене ме откачувале.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
увек и по правило , налетувам на кривата ... а немам ни мерџо ни америкен
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i sega koga ke se setam
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лjубовта е секогаш стрплива и добра. Некогаш лjубоморна. Лjубовта никогаш не е надуена ниту суетна. Не е крута, ниту егоистична. Не е навредена, ниту лjута. Лjубовта не се радува на погрешките на другиве, но се радува многу на вистината. Секогаш е спремна да простува, да се доверува, да се надева и да поднесува што и да било. Лjубовта нема краj. Библиjа жртва е човечката природа, противоестествена и е лjубовта. ма нема по-голема жртва од тоа да побегнеш од тоа што си: еден од видот. Но си заслужува. Барем еден пат во животот. |
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum se izneveril. ednostvano sum moral samo da se otkazam
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Себеси и љубовта не смееш да ги изневериш ниту понижиш. Штом ги нема-оди понатаму, тоа ти е должност на достоинствен човек.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se izneverish sam sebe ne mozjesh. No pogreshno vo momentot da te povedat chuvstvata toa e mozjno, no toa ne znachi deka sam sebe nekoj se izneveril. Nadvladeale chuvstvata i ete bi shto bi....... Samo za toa ne treba da se kaeme. Sepak toa e iskustvo povekje.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да сакаш на инает...може би да!
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samiot sebesi ne, no drug.. da
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kogo go izneveri osven samiot sebe...zezok? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |