|
МУДРОСТ - од каде доаѓа? |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До Мудроста се стигнува и со самоспознавање, трагање по длабочините на сопствената душа, тихување....
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mudrosta doaga so iskustvoto kolku polosi iskustva tolku pomudri odluki za slednite cekori
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se znae od kade doagja!...samo shto ...vo zemjava , na mnogumina.."mudrosta" im izleguva od...zadniot del na teloto...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има и такви на кои она што по правило излегува од задниот дел на телото - кај нив излегува низ устата. Па дури тоа го сметаат и за некаква мудрост |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мудрост е да го скриеш својот табиет во ново руво, но тоа најчесто завршува со неуспех.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od podolg staz na forum.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- koga ke se soznaes sebesi pred se
- koga ke mozes brzo da gi procitas drugite - koga ke imas zelba i mok da se menuvas na podobro - koga ke bides vo dopir so svojot duh - koga mislovno ke bides dobro razvien - koga ke mozes da cuvstvuvas mir i koga okolu tebe toj ne postoi |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ниту еден мудар човек не посакал да биде помлад! Џонатан Свифт |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MUDROSTA E ODGOVOR NA POSLEDUVATELNI DVIZEJNA ZA KOI NE SE ZBORUVA A SE KAZUVA SAMO REZULTATOT. toa e isto koga za parce hartija nekoj ke rece deka e beskonecno golemo,no ako nekazes deka toa se dobiva so previtkuvajne i preklopuvajne pa taka moze da se stasa do beskonecnosta KAZANATA MUDROST KAKO I MNOGU PATI E APSURD za toj sto ne ja svajca. |
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od belite vlakna i zbrckanata koza
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od maka i nauka
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da umees da ja izvleces vistinskata pouka...
Nekomu moze milion pati da mu se slucuva istata rabota i kako pricina da ja nabeduva okolinata...Dali toj ke stane mudar?Ne,samo ogorcen |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako mal me opomenuvaa da ne ja dopiram zagreanata ringla, ne bev mudar...Aaaaa ! ....potoa stanav mudar
|
||
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |