![]() |
|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa so ogled na toa deka veruvam deka postoi zuvot posle smrtta,..mi budi nadez da ne madnam vo dlaboko razlisluvanje sto ke bide,.. kako..e posle navistina nema da mi bide sveedno.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ?
....na mir
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
k-Raj |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
realni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
doolg odmor
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Бесконечност.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ако е се поврзано, значи нема ништо да ми биде подобро од сега
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Sredba so toj sto go sakam najveke i Bog... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
морничави чувства
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
xereras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Osloboduvanje
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga docnam,najmnogu sto mrazam e nekoj da me potsetuva-DOCNIS,POBRZAJ...VIDI KOLKU E SAAT...IMAS USTE 2 MIN... -Dobro,dobro znam deka nema vreme... Zatoa ne mislam na smrtta...toa e kako potsetuvanje... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Ej, so ubava fizura ima, kaj ja pravese ?
- Kaj Sreten, skapicok, ama go biva .... - Me zaeba Milan, a ke fatev 100 evra u picku mater, a be gi mestat utakmicite... - Vidi ja ovaa, pak so drug maz, i vtroiot go ostavi... - Bla, bla, bla...site sme gosti na ovoj svet...bla, bla.. - Alooo ! Ovde ima umren covek. Aloo !...a ? ...ja sum umreniot?... pfff i sega sum duh, zatoa nikoj ne me slusa... vidi ja Iiiii ! Ne doceka ni nekoj den da se oladam...oci ne simna od majmunon... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |