![]() |
|
Колку имате доверба во вашиот партнер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
da ne sakas da mi bides ance
![]() |
|
![]() |
|
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
ne veke si imam i imam maksimalna doverba ![]() |
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
dali si sigurna vo partnerot
![]() |
|
![]() |
|
da sigurna sum deka me saka
a za toa izneveruvanjeto treba nego da go prasas za 100% da bides siguren ![]() no sepak mislam deka mi e veren barem 90 % sum sigurna zadovolen ![]() |
|
![]() |
|
so odgovorot sum zadovolen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() PA TAKA NEKAKO T A Z E KE E dobriot pocetok na edna vrska nudi dobar tek na vrskata NELI? |
|
![]() |
|
pa dobar pocetok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
pa poverene imame eden so drug okolu 99%
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
Maza ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Jas pak nemam doverba vo mojot parter voopsto bi sakala da imam ama ne samo vo nego tuku vo niedno masko sto postoi na ovoj svet jas toa go izgubiv uste od odamna |
|
![]() |
|
lukaluka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Не се разочарувај се уште не има пристојни само треба да се најдеш со нив.
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
ama vo denesno vreme gi ima se poretki ama vazno gi ima pa potrudise poveke mozi ke najdis nekoja
|
|
mbm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |