|
Дали е подобар бугарски или грчки пасош? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 19> |
Автор | |
Соловиев
Сениор Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега македонскиот ќе стани актуелен заради визите ти реков , ми рече....такви ми ти работи.
|
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блгарскиот...нормално....
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj saka da bide ..... ke go odbere B`lgarskiot... Koj go saka Ace Veliki ke go odbere Grckiot, a koj ja saka Makedonija nema da zeme nitu eden... Делија, без навреди. Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 13:30 |
|
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedetesi doma, ne vi treba nikakov Pasosh.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedetesi vo ovaa dupka ,crna na svetot pa ke vidite kolku sto vide zabata koga izleze od barata
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zambija, daj kazi podatoci, da urgirame da ti dadat viza, da ne te gleame veke ovde... Da si najdes srekja nekade na drugo mesto...
|
|
DeepBlue
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova me bendisva,vaka se resava se,samo neznma sto ke mu pravam na mojo avstraliski pasos,a po makedonski pasosh treba da prikazis 3000 evra bankova garancija za da dobijas sengej viza. Taka da,sve imam poe****,cuvaj si pare za sebe jas ke gledam da proturkam so kengurski pasosh,ako vazi od pred 12 godini Изменето од Анастеа - 24.Август.2009 во 22:43 |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dajte bre luge otkazetese ednas za sekogas od bugarskite pasosi,zaradi edna eftina kola ne prodajtese,,,a so toa uste pogolemi problemi ke pravite i na cela Makedonija.
Zaradi toa gledam Ohrid e poln so koli od bugarski registarski tablicki
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИКАКОВ .........
грчки не сакам а бугарски и да ми платат не земам ........
а не уште пари да им вежам за да ме пишат бугар .........
на свети никад , А МОЖДА НИ ТАД
иако во последно време активно размислувам за албански .....
само уште јазикот да го усовршам ...... за кратко време , нема бизнис ( нелегален , нормално ) да се врти по куглава земаљска а во кој бизнис нема да биде задолжителе албанскиот Изменето од МАРШАЛ - 24.Август.2009 во 23:30 |
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе земам и од едниот и од другиот, колку да ги измочам па ќе им ги вратам. Не можам да ги разберам оние кои потпишуваат дека се Бугари само за да добијат пасош. Е**** продадените газови, еве две години поминаа и за нас ќе важи безвизниот режим.
Изменето од Анастеа - 25.Август.2009 во 02:19 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овоj гест сигурно в част од визиjа та за коjа зборуваш во подписот Изменето од Анастеа - 25.Август.2009 во 09:20 |
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бре... начинот на кој Бугарија се „натпреварува“ т.е. ја напаѓа Македонија е се, освен културен, така да, нема потреба од останати коментари
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме сомневаш малце дека си момче
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе без лични обраќања, дискутирајте на темата, за друго имате ЛП!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |