IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал > Фан клубови
  Активни теми Активни теми RSS - Фан клуб Милан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фан клуб Милан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 27>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 10:26
Нападателот на Милан Алешандре Пато изjави дека никогаш не би сакал да напушти Милан ,вопреки интересот на Челзи кон него.Офертата кон него била отправена лично от новиот тренер на Челзи Карло Анчелоти.Ово е тренерот што откри Пато за големиот футбол http://www.novsport.com/news51181_1.html
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 10:36
Е не сакал!-Не сакаше ни Кака ама паричињата си го сторија своето.
Млад е уште,за неколку години ќе избега сигурно.
Не постои голем напаѓач што не сменил клуб,така и Пато сигурно за некое време ќе ја смени фудбалската средина.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 11:37
Милан го освои трофејот Берлускони

Екипата на Милан е победник на Берлускони купот на кој и самиот тим е организатор. Росонерите го совладаа Јувентус после изведувањето на пеналите.

Во регуларниот дел беше 1:1, а по изведувањето на пеналите Милан победи со 5:4. Круцијално беше промашувањето на Јаго уште во првата серија. До крај Пирло, Роналдињо, Бориело, Инзаги и Тјаго Силва погодија за Милан, Трезеге, Мело, Маркизио и Амаури за Јувентус.

“Старата дама“ поведе во првиот дел со голот на Диего во 27-та минута. Бразилецот шутираше, топката го закачи Тјаго Силва и го изненади Сторари кој беше на голот.

Претходно во 18-та минута Андреа Пирло ја погоди стативата со удар од 30-тина метри.

Изедначувањето дојде во 68-та минута кога Пато реализираше по едно нафрлување на Игнацио Абате.

Росонерите беа подобар противник и заслужено се радуваа на овој трофеј кој беше нивни 13-ти. 

Напред Росониериљубовљубовљубовљубовљубов

неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 11:41
Берлускони: Пазарот е затворен

Претседателот на Милан Силвио Берлускони кажа дека трансфер пазарот за Росонерите е завршен и засилувањата кои биле донесени, заедно со новата улога на Роналдињо се доволни за големи дострели.

“Нашите фанови не се задоволни со нашите изданија за време на пред-сезоната, но доста фудбалери ни отсустуваа и одигравме многу изедначени натпревари.“

Ова е оној Милан кој ќе се обиде да победува сеознава. Веруваме дека можеме да го освоиме Скудетото. Добивме две големи засилувања, а сите останати веќе се големи шампиони. Пазарот е затворен, ова е тоа што Милан ќе го има.“

Роналдињо е бр.1 во светот и неговата игра чисто во средината на теренот е импотентна. Ако тој игра поблиску до портивничкиот шеснаесетник, ќе има можност почесто да ја казнува противничкаата одбрана и да постигнува и мислам дека оваа солуција на тактички план е доста продуктивна.“ - изјави претседателот на Милан.

Со ова како што и се претпоставуваше, трансферот на Фабрегас на Сан Сиро беше една огромна лага.

неколку жолти ракии.

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 02:48
odlicen pocetok na novata sezona!
Siena-Milan 1:2 Dvoen strelec PATO

napred Milan....

seuste ne mozam da se naviknam deka Kaka go nema vo timot тагатага

Изменето од blackeye - 23.Август.2009 во 11:42
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 14:05
Црноока големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Прекрасен почеток на новата сезона за Росоњеритељубовљубовљубовљубов
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 15:01
тагатагаPoraz koj mnogu boli.....svetla strana: mozese da bide i mnogu polosoтага
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 15:10
Погрешен тек имаше натпреварот Црноока,многууууууу погрешен.

Ајде ќе се среди се немај гајлесреќасреќасреќасреќасреќа
неколку жолти ракии.

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 15:12
Originally posted by fiks fiks напиша:

Погрешен тек имаше натпреварот Црноока,многууууууу погрешен.

Ајде ќе се среди се немај гајлесреќасреќасреќасреќасреќа
?
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 15:14
Месечинке зошто прашалник толкав?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 15:48
Originally posted by fiks fiks напиша:

Месечинке зошто прашалник толкав?
ne znae ni samata.....sekogas sum se cudela kako moze nekoj tolku da pisuva bez vrska...ne samo na ovaa tema, generalno zboruvam...na postovite vo drugite temi se smeam, ama na ovaa i jas cekam obrazlozenie zosto e toj prasalnikчекање 
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
GDI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GDI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2009 во 13:31
ајде Миланези, ќе биде подобро ... полошо не може :D
прашајте како до сигурна заработка на интернет

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2009 во 18:28

Бекам се враќа во Милан на позајмица

Како што пренесоа италијанските медиуми Милан и ЛА Галакси се договориле за позајмица на англискиот репрезентативец.

Како што пренесува Sky Sport Italia, играчот на ЛА Галакси и англиската репрезентација Дејвид Бекам ќе се враќа на позајмица во тимот на Милан.

Шпекулациите ги загреа и самиот играч изјавувајќи дека имало понуда и дека таа се разгледувала, а италијанските медиуми веќе сооптштија дека договорот е направен.

Тие пренесуваат дека директори од двата тима се состанале и договориле Бекам повторно да замине на позјамица во Италија од стартот на 2010.

Исто така се вели дека Бекам е можно да го раскине договорот со Галакси, но тоа нема да се случи бидејќи Милан не се спремни да му понудат долгогодишен договор, а и самиот играч има спонзорски обврски за Америчкиот пазар.

Тренерот на Милан, Леонардо веќе започнал да прави измени во тактиката на тимот за да може Бекс подобро да се вклопи кога ќе дојде.

Но сепак и покрај објавите дека е постигнат договор, се уште нема потврдување од ниту една од засегнатите страни.
неколку жолти ракии.

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 11:36
Бекам е добар футбалер и ки е полезен на Милан.Друго е прашанjето каква е средната возраст во Миланразмислување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,152 секунди.