![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | ||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Таканаречени пријатели имам многу,..ама оние вистинските се многу малку.. а останатите се пријатели на кои не им верувам баш, а ни тие мене..
сите ми се на некој начин пријатели..па и оние ..душманите! ![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
пријатели имам доволно...а непријателите не ги бројам...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Hmmmm...
Aj, koga ke se vidam so Sv. Petar, ke sumirame zaedno... ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Кој к*рац сум ја да имам непријатели ?
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Prijateli.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
е збунет, ај не биди лажно скромен ![]() тука на форум ги имаш и едните и другите ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
душмани
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Tie sto me sakaat me gledaat kako retka zverka vo zooloska gradina, a tie sto ne me sakaat...zaradi takvi kako niv zoloskata gradina ni e vo vakva ocajna sostojba |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Neprijatelite obicno se onie koi ti zaviduvaat...mene nikoj ne mi zaviduva
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
od dvata vida podednakvo
![]() |
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
lugje na koi bi im se doveril se MNOOOOGU MALKU,ama pa ne se zamaram okolu toa da gi gjnavam site so mene, pa relaksirano gledam i ne se zamaram.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
na sekoj eden prijatel,
sto neprijateli |
||
![]() |
||
|
Jas go cenam prijatelstvoto koga veke makotrpno sum go steknal i nemam namera da go rasturam so otvaranje na site karti. Lugeto se takvi kakvi se i ne smeeme da gi predizvikuvame na iskusenia i potoa se cudime zosto ne' izneverile koga vinata e nasa. Na prijatel ne mu se davaat klucevi od doma i da mu se dozvoluva da doaga koga saka, ako sakas da ti ostane prijatel.
|
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
јас имам повеќе пријатели
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |