|
Способни ли сте да убиете? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Би убиле човек затоа што убил животно???
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ami kako?!...koga e takviot pogolemo zivotno...od zivotnoto .
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај само помислете од каде доаѓа тоа слаткото месо што го консумирате секој ден, сигурно не е од животни кои умреле од своја смрт, старост или во сообраќајна несреќа. Тие животни некој ги убил. Јас не сум убивал животни од забава, туку за храна и некогаш било неопходно да се убие повредено или болно животно или кога некое животно било штетно или опасно да биде во моја близина. А сега мислам дека треба да почнам да убивам од забава некои луѓе кои се декларираат како заштитници на животните а во исто време уживаат со полно стомаче со ситни парченца вкусно месо. Изменето од pmmladen - 21.Август.2009 во 00:06 |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има животни кои треба да се елиминираат заради опасноста која ја преставуваат, но статистички гледано тој процент е многу помал од луѓето кои треба да се елиминираат
|
|||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ni na mravka ne stapnuvàm, a kamoli na cuvek.
|
|||
Бог да чува!
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да...себе си...ако доjде миг во коjто да сум свестна дека тешко се поднесувам ...
но, видите и на тоа немам право, оти не сум креатор на животот си ... значи не можам да креирам ни смртта... и се пак човекот е човек затоа што има избор... Изменето од pagane - 23.Август.2009 во 15:23 |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бих убила... но садистичното во мене би се jавило... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Site politicari bi gi obesil bez troska sovest
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nikogash ne velam nikogash
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mozam i nesakajki.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вајда со тоа несакајчи не мислиш на убивање сс поглед само ? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја би го/ја убил личноста што ми го затру мачорчето без никакво размислување и тоа на најсуров можен начин што ќе ми текне во моменатот |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zakon!..."pust" da e...samo toj me sprechuva da..."skinam" ...nekolku...bez da trepnam!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
специјализирана сум за бубашваби Изменето од kejt-d-grejt - 27.Август.2009 во 22:32 |
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |