|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 133> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во она што Бугарија го гледа како проблем а наметнат од грција .......
само вешто искористен момент за негирање на Македонскиот народ во целина ......... токму поради тоа велам ПЕДЕРСКА политика ....... доколку навистина некој сака да признае , ќе признае без претходно да ги мери и оценува ставовите на грција ....... мислам дека и повеќе од поубаво разбираш
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пагане, мене на пример ич не ме интересира кој има проблем со мене и кој што од моето негира. Мене ми е проблем кога тој некој ми нанесува политичка штета со своите негатосрки дејства, а тоа во моментов е Грција, блокирајќи не секаде кај што стигнува. Ако и Бугарија тргне по истите стапки, проблемот се изедначува. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое е тоа реално постоечко малцинство? |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
турското...скоро 10% од целокупното население.
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А македонското, не е реално постоечко?
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма, jас , Анастеа , ич немам проблем со тоа дека се осекjате македонци. Никаков. Бугариjа исто. Само сакаме кога се зборува за историjата да има коректност. |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами, тешко...нема ни 5 000 подписа за партиjа. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
непотребно губење време за дијалог со некој кој однапред има изградено став за немање слух поради реалниот страв од реално постоечкото малцинство
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се осеќаме пагане ние како Македонци, ние СМЕ МАКЕДОНЦИ!!!
Ако вие имате проблем со тоа - ваш си е, не ни го наметнувајте! Историјата оставете ја кај што и е местото! |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пагане, еве ти неколку дена одмор, ќе имаш време да прочиташ и да слушнеш за Македонците во Бугарија и за нивната припадност!
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве Jас се мачам да го изправам - постирам БГ медиуми |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со маааааала разлика - ти не си домашен извор на информации.
|
||
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bugarska rabota. Prvo ti davaat tenkovi a sega mrcat muda
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |