Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
pagane
Сениор
Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 31.Јули.2009 во 15:03 |
Варнаааааааааааа
Изменето од pagane - 31.Јули.2009 во 15:04
|
|
да бе
Сениор
О’ Дабштајн
Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 31.Јули.2009 во 15:05 |
|
|
|
Vercingetorix
Сениор
Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 421
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 31.Јули.2009 во 16:50 |
Ок,свати ме.
|
|
LSFC
Сениор
Поени: 1004
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 01.Август.2009 во 09:34 |
Boromir напиша:
Ни морето ни државата ,немој да ме сватиш погрешно ако си Бугар, но ти кажувам дека не е убаво(за мене). |
Ajde kazimi koe potocno ne cini vo Bugarija ili vaznoto e da se tropat gluposti po forumite?
moreto vo Albanija te ocekiva
Изменето од mamamd - 01.Август.2009 во 14:30
|
|
Vercingetorix
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 01.Август.2009 во 12:35 |
LSFC напиша:
Boromir напиша:
Ни морето ни државата ,немој да ме сватиш погрешно ако си Бугар, но ти кажувам дека не е убаво(за мене). |
Ajde kazimi koe potocno ne cini vo Bugarija ili vaznoto e da se tropat gluposti po forumite?
I ako ne ti se svidi Bugarskoto more,shiptarskoto te ocekiva |
Ти реков убаво не чини морето во бугарија има преголеми бранови,има медузи многу,али има каде да се прошеташ,а кај "Шиптарите" е 100 пати поубаво,морето е фантастично се е кул!
|
|
mina_d
Сениор
Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 05.Август.2009 во 22:10 |
Boromir напиша:
LSFC напиша:
Boromir напиша:
I ako ne ti se svidi Bugarskoto more,shiptarskoto te ocekiva | Ти реков убаво не чини морето во бугарија има преголеми бранови,има медузи многу,али има каде да се прошеташ,а кај "Шиптарите" е 100 пати поубаво,морето е фантастично се е кул! |
пред 4 дена се вратив од одмор од Бугарија и не видов нити една медуза а и бранови немаше баш (малце ти е глупо тоа со брановите пошто може секаде да има бранови не само во бг) Не чинело морето верувај поарно е морето отколку јадранското каде место песок се сопкаш од камења (а ако си во будва богами и со вода за капење тешко ќе се снабдуваш)...Е сега мора да признеме дека Бугарија веќе не е толку атрактивно место за летување пошто агенциите ни нудат летувања во Грција и Турција за ефтини пари и плус станува збор за убави хотели, плажи, мориња без медузи (извини ама ова со медузите и барновите ме насмеја) Гледам нешто си пишал за Албанија дека болје било...абе мило албанците сеуште немаат ни т од туризам,а ќе имаат за некој година па ќе одиме таму на лето пошто нашето море други ни го зедоја
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
pagane
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 05.Август.2009 во 22:12 |
mina_d напиша:
Boromir напиша:
LSFC напиша:
Boromir напиша:
I ako ne ti se svidi Bugarskoto more,shiptarskoto te ocekiva | Ти реков убаво не чини морето во бугарија има преголеми бранови,има медузи многу,али има каде да се прошеташ,а кај "Шиптарите" е 100 пати поубаво,морето е фантастично се е кул! | пред 4 дена се вратив од одмор од Бугарија и не видов нити една медуза а и бранови немаше баш (малце ти е глупо тоа со брановите пошто може секаде да има бранови не само во бг) Не чинело морето верувај поарно е морето отколку јадранското каде место песок се сопкаш од камења (а ако си во будва богами и со вода за капење тешко ќе се снабдуваш)...Е сега мора да признеме дека Бугарија веќе не е толку атрактивно место за летување пошто агенциите ни нудат летувања во Грција и Турција за ефтини пари и плус станува збор за убави хотели, плажи, мориња без медузи (извини ама ова со медузите и барновите ме насмеја) Гледам нешто си пишал за Албанија дека болје било...абе мило албанците сеуште немаат ни т од туризам,а ќе имаат за некој година па ќе одиме таму на лето пошто нашето море други ни го зедоја |
еден обективен. 1000х и едно голеееемо Благодарам за обективноста.
|
|
mina_d
Сениор
Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 05.Август.2009 во 22:32 |
pagane напиша:
mina_d напиша:
Boromir напиша:
LSFC напиша:
Boromir напиша:
I ako ne ti se svidi Bugarskoto more,shiptarskoto te ocekiva | Ти реков убаво не чини морето во бугарија има преголеми бранови,има медузи многу,али има каде да се прошеташ,а кај "Шиптарите" е 100 пати поубаво,морето е фантастично се е кул! | пред 4 дена се вратив од одмор од Бугарија и не видов нити една медуза а и бранови немаше баш (малце ти е глупо тоа со брановите пошто може секаде да има бранови не само во бг) Не чинело морето верувај поарно е морето отколку јадранското каде место песок се сопкаш од камења (а ако си во будва богами и со вода за капење тешко ќе се снабдуваш)...Е сега мора да признеме дека Бугарија веќе не е толку атрактивно место за летување пошто агенциите ни нудат летувања во Грција и Турција за ефтини пари и плус станува збор за убави хотели, плажи, мориња без медузи (извини ама ова со медузите и барновите ме насмеја) Гледам нешто си пишал за Албанија дека болје било...абе мило албанците сеуште немаат ни т од туризам,а ќе имаат за некој година па ќе одиме таму на лето пошто нашето море други ни го зедоја | еден обективен. 1000х и едно голеееемо Благодарам за обективноста. |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Vercingetorix
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 18.Август.2009 во 17:25 |
mina_d напиша:
pagane напиша:
mina_d напиша:
Boromir напиша:
LSFC напиша:
Boromir напиша:
I ako ne ti se svidi Bugarskoto more,shiptarskoto te ocekiva | Ти реков убаво не чини морето во бугарија има преголеми бранови,има медузи многу,али има каде да се прошеташ,а кај "Шиптарите" е 100 пати поубаво,морето е фантастично се е кул! | пред 4 дена се вратив од одмор од Бугарија и не видов нити една медуза а и бранови немаше баш (малце ти е глупо тоа со брановите пошто може секаде да има бранови не само во бг) Не чинело морето верувај поарно е морето отколку јадранското каде место песок се сопкаш од камења (а ако си во будва богами и со вода за капење тешко ќе се снабдуваш)...Е сега мора да признеме дека Бугарија веќе не е толку атрактивно место за летување пошто агенциите ни нудат летувања во Грција и Турција за ефтини пари и плус станува збор за убави хотели, плажи, мориња без медузи (извини ама ова со медузите и барновите ме насмеја) Гледам нешто си пишал за Албанија дека болје било...абе мило албанците сеуште немаат ни т од туризам,а ќе имаат за некој година па ќе одиме таму на лето пошто нашето море други ни го зедоја | еден обективен. 1000х и едно голеееемо Благодарам за обективноста. | |
Абе девојче,ти кажав како пројдов во Бугарја од лично искуство,и не ми се потсмевај ако не ми веруваш оди и види!А за албанија ти гарантирам 100 пати е подобро и поубаво.Нели секој си има свое мислење овде па така и ја !!!
|
|
pagane
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 18.Август.2009 во 17:42 |