![]() |
|
На што ве потсеќа ноќта? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
На вампири..
![]() ![]() Изменето од Командантица - 17.Август.2009 во 17:24 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
na..."mukla" temnina!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
nokta me potseka na nok
![]() ![]() ![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
na.....
![]() ![]() Изменето од marija1000 - 17.Август.2009 во 23:13 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
na Forum IDIVIDI
![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
more mi tekna. nokta me potseka na temnica
![]() ![]() ![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
nokta me podseka na nok,haaaaaaaaaa, ne se zezam ja sakam nokta, pogotvo koga e leto, sakam da se setam vo nokta
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Na ludite sedumdeseti.
Motel SARAJ. Srebreni Krila, so Vlado Kalember i ,,Zakolnise Ljubena,, Aco Simonovski.. i ,,Chesto ja sonuvam nea, kako cheka,, ..........i na mnogu shto drugo..........koje sega umira poradi ragnje na neshto novo.......... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() Ako e balot, ajmo edno tango pa neka e i ,,TANGO AVAN DE MOORIER,, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
на љубов..на музика...на капки дожд по мојот прозорец...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
На ноќ
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
ноќта ме потсеќа на љубов... ѕвездено небо и мало парче земја... на звукот на езерото кое тивко се бранува... ветре што те милува и го лади жешкото тело... уффффф
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
на месечина
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
сон
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |