|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 133> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno e deka temava moze da se stavi pod katanec do nekoj nov diplomatski front na Bugarija. A dokolku nema front, nema zoshto i da se otvora.
Osven ako Da be ne urgira za nov diplomatski front pa da bide aktuelna temava i da ima za shto da se diskutira. |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чек да побарам што се слочува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka
i ova tema e nekaov front sekogas ima nekoj front na konfrontacija megju nas i niv nekogas e diplomatski nekogas e po internet blogerski forumski i mnogu takvi frontovi ima NIE PROSTO NE SME PRIJATELI SE MRAZIME IZGLEDA I KJE SE MRAZIME PONATAMU SE E SRANJE U BOJA NO NIE sme vo prednost prema bugarite oti , za konfrontacija tie treba da zastanat na red oti ima drugi povazni od niv tie se sega za sega minorni konfrontadzii za nas izgleda i kje ostanat takvi... MINORNI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.focus-news.net/?id=n1242257
Македонскиот президент рече дека може да се преразгледа казната на Спаска Значи имало опциjа размислуване. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опција секогаш има - се вика опрост - ама за тоа треба да признаеш дека си виновен а таа несака да признае,вика гулабот бел детето го направил(не ги знам бугарските богови да не пишам ЗЕВС)
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, се вика условна казна...инаку премногу ке ни отпуштите...
Но сакам да знам, оти, ако е виновна ...има опциjа размислуване Изменето од pagane - 18.Август.2009 во 18:04 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА помилување од претседателот има
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да биде помилување туку најверојатно опција ослободување поради хуманост - македонскиот закон за извршување
на санкции нуди неколку опции за предвремено отпуштање од затвор.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според неофицијални информации, бугарскиот Претседател ја одбил варијантата за помилување, бидејќи процедурата била многу спора. Додека се спроведе, Спаска ќе ја одлежи казната.поради таа причина! |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕпак се знае дека доколку се покае и го признае делото може да се ослободи инаку не
|
|
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да те фати мерак за бурско државјанство...Во ваква држава, може да ти текне било која глупост да ја направиш, и мајка Бугарија ќе те погали и помилува...И тоа на претседателско ниво, па тоа нешто како Клинтон во Северна Кореја. Абе мерак, шериф у локално маало, никој ништо не ти може, бугарски пасош - пропусница за излез од затвор....
Ех, македонче, македонче....
Псссст, да не чуе непријателот, знаеш македонче, имаш кубура, ама чекај, чувај ја за не дај боже....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema veze bugaristata kje si go potrosat bonusot
pa kje odlezi nekoj RATKO tip |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу е тешко да се каже дали бугарската држава е во грешка поради сиот публицитет кој му го даде на случајот со спаска , а уште потшко да се оправда понудата на ФИКУСОТ за помилување ...... поголема грешка не можеше да се стори .... помала ќе беше да бара преиспитување на пресудата и зголемување на казната отколку да се вади на помилување ...... ќе праша некој зошто ........ просто затоа што фикусот не може да се става над законот со правото за помилување а особено не во отворен меѓудржавен спор поради спорна одлука на судски орган во државата ....... со овој начин само е отвора можноста да секој еден кој ќе крене малку поголема галама може да издејствува помилување од ФИКУСОТ па макар се работело и за некој нарко дилер или ситен шверцер на краставици ............. Изменето од МАРШАЛ - 18.Август.2009 во 19:39 |
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |