|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- РАМНОДУШНИ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site imame dolg koj go podmiruvame so smrtta
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
грди...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Страв
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nadezni ..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
страв,..студ,...нетрпеливост,..мрак..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke idam u rajot i tamu livada, kalugerki i dosadno
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbuneost...kako koga tajmerot na aktivirana bomba odbrojuva a ti ne znaes koja zicka da ja povleces.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zborot ,,smrt,,najprvo loso,teshko...no sepak toa e...pomiruvanje
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се обидувам да не мислам на смрт... но тоа е нешто што мора да си дојде, за некои порано, за некои подоцна, се надевам јас ќе ги завршам сите работи кои планирам да ги завршам, пред да помине да ме земе и мене
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаа ме насмеа... Зашто така го замислуваш рајот? Ако е досадно, тогаш не би бил рај. Сам по себе подразбира сатисфакција на секој којшто ќе биде таму (вистинските верници). Нема ниту да седиме на облачиња и да свириме на харфи. И да одговорам на прашањето: за мојата сопствена смрт-некое чувство на ослободување. Не се плашам затоа што знам дека како верник ќе бидам со Бог, дека ќе ја избрише секоја солза од моите очи, ќе ми даде исполнување, никогаш нема да се почувствувам осамена, навредена, отфрлена... Туѓа смрт-секако дека ме прави тажна и ме наежува, осеќам студенило и болка... Изменето од Rita.MD - 18.Август.2009 во 16:58 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isto kako koga nenadejno ke te otpustat od rabota
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |