|
Секс со мажена жена |
Внеси реплика | страница <1 910111213 19> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е затоа ја не се снимам ........ други снимаат....
btw бре ама што мака ќе се види дури се кандиса некоја "ама ак дознае маж ми, ак не видит некој" ама пак еднаш ак кандисаш и после...... ама арно ми текнало бре со воа снимањето а |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............a ti bleki od kaj znaes????????
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Боље врабац у руци, него голуб на грани
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seks so mazena zena e edinstvena dobra stvar so moze da ti se desi vo brak, mislam ako si u brak so taa zena!!!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
/.................LELE................kojsumjas.............kolku si ti so dvosmisleni recenici..............c c c c c c c c alal da ti e..................
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакаат jа мажената поради тоа шо има дискретност, малку прашанjа, слобода, уживане без обврски, и наj битното: поради тие истите причини- нема последици.
|
||
mirjana2a
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa dobro ako imas seks so nea ne znaci deka ke i gi zemes decata....seksot e seks....nema vrska so ljubovta |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сексот со мажена жена е гаранција за дискреција и уживање во ретките средби кои не можат да се случуваат секојдневно
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нек се качи стандард кога никој никого нема да мора да трпи и нема да има веќе мажени жени, ни мажи
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што да не. И обратно.
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam drugar stalno velit : Takva gi ispolnuva site uslovi , nace ne me palat mazeni zeni
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sexot si e sex.Kakbo veze ima da li e mazena ili ne?Kato i se saka mora da ja zadovolime nie mazite.I ona dusica nosi.I na neja i se saka da opita nesto po razlicno |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal ..samo so "takvi "zasega si imam rabota.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |