|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | |
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Март.2006 во 19:59 |
i kolku cesto-i iskreno vie go izgovarate toj zbor???
Jas stvarno retko,epten retko........-vie? |
|
Ana^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas koga ne treba vikam izvini,a koga treba....tesko...Inace ako me iznerviraat najcesto vikam jas od izvini ne ziveam
Изменето од Ana^^ |
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претпоставувам дека оваа тема се однесува на љубовните кавги
Ако согледам дека грешката е моја, секогаш кажувам ИЗВИНИ. Никогаш не ми било тешко тоа да го сторам, зашто го мислам најискрено. Да се рече ИЗВИНИ е стопати полесно отколку неколку дена да не си зборуваме. |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sE IZVINUVAM KOGA NE SUM VO PRAVO,PRIFAKAM I DA MI SE IZVINAT
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го употребувам секогаш кога ќе погрешам ,и не ми е тешко да побарам да ми простат доколку стварно сум погрешила на некого
|
|
kokko
Нов член Регистриран: 18.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со половина уста
|
|
Постојат луѓе кои ризикуваат и луѓе кои работат за нив
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ,верувам во зборот ИЗВИНИ , ако тој што го изговорил не е искрен повеке се лаже се*еси отколку мене ......... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажувам ИЗВИНИ кога навистина ке согледам дека грешам..Го кажувам најисктено и гледам да не ми се повтори таа тешкотија во душата што ќе ја остеам пред да кажам Извини.
|
|
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ИЗВИНИ СЕ КАЖУВА СО ОЧИ,А НЕ СО ЗБОР...
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu e interesna ovaa tema , kako i drugite sekako. za zborot izvini, mozam da kazam deka e poteben da se kaze koga ke se napravi greska, no dali so toa teba da cekame da ni prostat ili da cekame druga shansa pa da dokazeme deka drugiot bil vo pravo ili nie ne sme bile vo pravo. mislam deka ima poveke sushtina vo toj zbor odkolku sme svesni, koga kazuvas izvini vo razlicna situacija moze razlicno da se protolkuva, i namesto toa izvini podobro e da se vidi pricinata sto dovela do zabuna, tuka e celata rabota, svesen razum ke dovedi do resavanje na problemot bilo delumno bilo celesno. |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne kazuvam zasto sekogas mislam pred da napravam nesto...
|
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
ance
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne postoi bezgresen covek,nekogas ne sme svesni za svoite postapki so koi sto ke povredime nekogo |
|
ance
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto taka ima i drug aspekt na zborot IZVINI
dokolku nekoj ni bara prosaka,t.e ni se izvinuva za nesto treba dobro da razmislime dali zasluzuva da se prosti i dali stvarno mozeme da prostime i zaboravime dokolku go prifatime IZVINUVANJETO a potoa toa mu go isterame na nos...........nema smisala ili prostuvas ili ne,no sepak toa treba da bide iskreno i od dvete stani |
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od situacijata...a dali ja go upotrebuvam????epa ako treba da se izvadam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |