|
Психолози во училиштата |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto tolku licni navredi???????
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од моја страна никаде нема лична навреда.
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmmm nepristojni zborovi???? daj te molam kazi mi SAMO EDEN nepristoen zbor koj sto sum go upotrebila.....a ako ne se zamras voopsto so mene zosto po sekoj moj post na sekoja tema mi repliciras i me opomenuvas naglasuvajki go moeto moderatorstvo???? ooo pa za da ne ti e tolku tesko da pisuvas na forumov poso stana ocigledno deka ti smeta nesto (kako sto gledas i drugite clenovi reagiraat) mozes slobodno da mi pises LP - onaka kolku da ne go iskazes pred cel foprumtvoeto Nivo na kultura iii pak kje ti recam, mozes da mi kazes nekoj nepristoen zbor sto sum go upotrebila????? i uste ednas - ako imas nesto da mi kazes za mojata l;icna kultura ili nesto licno za mene mislam deka ne treba da zborime na temava za toa....a isto taka slobodno mozeme da podiskutirame preku LP za tvojot licen problem - so ocigledno go imas Изменето од Alekta |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navreme da jadat lajna.....
Ова е само еден таков израз. Немам намера да копам по форумот и да барам други. Ако те*е ти сметаат критиките во врска со твоето изразување, тоа сигурно е е мој проблем. Форумите се затоа да се пишува и коментира и ти не можеш да ме спречиш во тоа. Како што напоменав, немам зошто да ти пишувам лични пораки. Ако останатите сметаат дека мојата реакција кон твоите зборови не е на место....повторно ќе речам , секој има право на свое мислење.Доколку другите сметаат дека е многу убаво да се читаат изрази како твоите, не знам тогаш зошто воопшто постојат модераторите. Што се однесува лично до те*е, можеш да бидеш и предсетател на државата, јас со тоа немам ама баш ништо. Со ова мојата дискусија со те*е заврши. |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако те*е ти сметаат критиките во врска со твоето изразување, тоа сигурно НЕ е мој проблем.
Вака треба да гласи реченицата, грешка при куцање. |
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmmm mnogu ubavo kaza - forumite se za diskusija ama izgleda ne si bas najdobro zapoznata - se za diskusija vo vrska so temata na koja pisuvas znaci? - Psiholozi vo skolite - konkretno a ne diskusija za razmisluvanjata na drugite....konkretno ne za Mislenjeto na Alekta , nejzinoto moderatorstvo, i nejzinoto izrazuvanje.... a poso gledam deka mnogu sum ti vazna mozes slobodno da otvoris i tema za mene |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alekta,pa ti trebit da si srekna.forumov pocna da mi licit na edno skolo a ti kako psiholog vo skoloto ili barem butel2 natamu ja odnese temava. sovet:daj malku olabajte i zabavuvajte se.kazete si svoe mislenje za temava,a zabeleskite za moderatori i sl resete si gi ili na lp ili barajte druga tema. |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕДНАШ НИКОЛИНА ПО МАКЕДОНСКИ МУ РЕЧЕ НА РАЕЦО КО НЕЈЌЕШЕ ДА ОДИ НА ПСИХОЛОГ ДА ПИШИ ИЗЈАВА ЗА НЕОПРАВДАНИТЕ: МОРЕ ТИ БЕ НА ЗАПАД ПЛАЌАТ ЗА ДА ГИ ПРЕГЛЕДАТ А ТИ И БЕЗ ПАРИ И ПАК НЕЈЌИШ ДА ОДИШ.
|
||
и то...
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledajkji gi deneshnive generacii koi sleduvaat vo osnovnite i srednite shkoli, mislam deka imame golema potreba od PSIHOLOZI za da im pomognat na toa dechishtata - PSIHOPATI Zhalno
|
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno treba da ima psiholozi po ucilistata, katastrofa od generacija sme
|
||
Don't wory be happy :)
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Д аа и колку па психолозите врашат работа?? Јас колку што памтам само калсноит ако направеше некој муабет со нас мада да и тоа не беше нешто посебно мораше нон стоп родителски да се организираа...
Педагози ко педагози само можат муабет да направат но и нисто повеќе...
Не сме ккао тие на запат да ствано се загрижат и пазат какви се односите помеѓу учениците
|
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |