|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 48> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomosh, zoshto letoto koga stanuvam od spienje mi se vrti vo glava, mnogumina velat deka e od naglo stanuvanje, no probav i poleka postepeno i pak....
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozno e da imash nizok krven pritisok. |
|
ence
Нов член Регистриран: 21.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me boli vratov, t.e dusnikov ili grklanov, nemam pojma sto ?! na lekar mi rekoa deka ne mi e tiroidnata zlezda, ama cuvstvuvam kako sekundarno steganje bas vo grloto, nemam pojma stvarno so bi mozelo da bide i ako ne mi pomine vikendov od pon. mora da idam na lekar
|
|
Zivej go sekoj den kako posleden zosto eden den toa i ke bide!
|
|
vodolija_89
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoe vreme mi se javi bolka vo testisi ,ama milsev deka e od farmerkite, a sega gledam deka na levot testis mi se pojavi malo ostro grutce ,dalki nekoj mozid ami pomogni
|
|
vodolija_89
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoe vreme mi se javi bolka vo testisi ,ama milsev deka e od farmerkite, a sega gledam deka na levot testis mi se pojavi malo ostro grutce ,dalki nekoj mozid ami pomogni |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oj an doktur odma moit da jet nisco a moit i ozbiljno
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke go fatis so raka grutceto se nadevam deka e malo kako zrno ,ako se lizga lesno i mozes so se kozata da go odelis od drugoto tkivo najverovatno se raboti za nekoja inficirana bubulica koja i te kako znae da se sobere gnoj i za kratko vreme sa se zgolemi i da boli..... dokolku grutkata-zrno pod prsti se osekja kako da ne moze slobodno celoto da se dvizi a ako ne e poteceno mestoto ne bi trebalo da boli togas bi bilo nekoe ,,miomce,, da ne recam so drugo ime posto ti si tolku hipohonder so mi ide jas da te skinam od mavanje..............pa da vidis sto modrici jas ke te napravam.... 100 x ti rekov da uzivas vo tvojata mladost i da ne gledas na tebe kako na geografska mapa site imame po nesto vo nas ama ne mora da e odma za na lekar... Vo opklada so tebe deka ako nekolku dena go pritiskas malku po nezno nosejki go taka kon povrsinata...deka ke prsne i ke ti izleze malku gnoj i deka bubulicata ke se isusi..... ne veruvam deka so tie tvoi godini se mozni nekoi drugi problemi vo toj del od teloto...... ajde setni malku po kafici.....zanimavaj se so zenski..... Изменето од bijonse1 - 09.Септември.2009 во 17:54 |
|
rozevo
Нов член Регистриран: 12.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам дали некој знае каде можам да се лекувам од зависност од таблети или да ми препорачате некој добар психотерапефт
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisnost kako forma na lek ili zavisnost od lekot ?? ima razlika..... Ako zavisis od forma na lek kako tableta..... lesno ..... najdi tabletarni bonboni, stavi gi vo kutijata za lek i teraj..... ke se odviknes ........ Ako zavisis od lekot ......kazi ja pricinata za sto gi pies..... moze ke najdeme nekoe resenie......... |
|
xereras
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пациент, лек, зависност, психа ....
сепак се се во главата... |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се молат сите граѓани кои се во можност, да допринесат.
Петгодишната Мартина Димитрова боледува од Leucosis Actua Biphenotipica (BAL). Моментално е сместена на детската клиника во Скопје, но со оглед на лошата дијагноза, предвидена е трансплантација на матични клетки во Западна Европа. Тој потфат чини 100.000 евра, од кои родителите треба да партиципираат со 20.000 евра. Неможноста и лошата материјана состојба , апелират ако оже да се помогне. Помош за лекување Мартина Димитрова. Донациски број 070/143-143 ( важи за корисниците на Т-Мобиле ) Жиро сметка во Комерцијална Банка AD 300 047 069 362 362 |
|
vodolija_89
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so da se praj so ova nesonica
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро би било да се најде изворот на несоницата....
Спиеше до доцна попладне? Или попладнето макар на кратко си дремна? Или многу си оптеретен/а со мисли, планови, грижи и сл.? Или имаш (не дај Боже) некоја болест (астмата, алергијата те гуши па не можеш да спиеш, слузот од синусите ти се слева во грлото и те буди и сл? За секоја од овие можни причини има различна опција да се реши несоницата |
|
МИР со сите
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto od toa nema polzavce vodolijata89 nasha.....
ima samo bubachki .... eve ke ti kazam .... vodolijata89 se muva niz grad do kasno... kako sekoj mlad decko.... em pushi em si pijucka kasno pa doma odma na PC... i kako posle ke mu se spie?? a da pije vo kafic samo toplo cokolado... pomalku cigarcinja.... i koga ke si dojde doma ..op!! odma vo krevet.... eheheee ko bilbil ke spie..... eeeee ete neka kaze sam ako ne e taka.... Изменето од bijonse1 - 28.Септември.2009 во 17:08 |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |