|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 137> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ne mirisa na arno
... a moze e vreme za nekoja nova Tanja, ili Julija, ili Kleopatra ... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
.....Маестроова е маестрално
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... може подобро и не, може да испадне поинаку, може да се најдеме од каде враќање нема, биди таа што беше, менувам се што ќе допрам, може да се најдеш во расчекор помеѓу слатка слабост и онаа стара навикнатост тлото по кое газиш секогаш да биде твое, тоа со мене нема да го најдеш. Подмолно играм, не бев ваков роден, тешко научив и наеднаш сето го употребувам, не раскажувам, ионака никој не би ме слушал колку ми се јасни работите, тебе не ти се, не би било фер.
Ако ме погледнеш во очи, на прв поглед ништо посебно нема да видиш, длабината ќе те повлече на сред реченица ќе застанеш расеано, ќе знам точно што треба да направам, престанав да го грешам моментот, ме обзема гладот секојдневно, строг учител е, ме обликува површно да ме има за сечиј прв поглед, моите вилици се страшни, но незабележливи. Важен ќе ти стане моментот, во мислите ќе ти се повторува она за кое не знаеше дека постои, врат незаштитен ќе ми пружаш, нема да знаеш кому тоа го правиш кој опиен од твојата миризба побрзо од молња вилиците ќе ги склопи. Не можам да погрешам, сум заборавил кога сум го сторил тоа последен пат, точно знам каде да те допрам, што да речам, како да застанам додека сонцето зад мене те заслепува, нема да можеш да не’ разликуваш. Ќе ја засакаш ноќта како да е твоја зошто нема да сакаш очите да ги отвориш, само ќе сакаш да чувствуваш и само тоа ќе го правиш зошто знам како тоа да го предизвикам...не е фер...не можам да погрешам... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wwwwwoooooowww........silno.......prekrasno...........a da.....i nesto sosema novo,no dosledno na pisatelot........
Bravo Maestro.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zajdov od citanje
ama ne mi e zal
bravo maestro
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo da go pozdravam zbunet....momak ako nekogas osnovas crkva....kazi mi da i se priklucam
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене само ако основаш партија ........
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti treba partija
imase nekade drzava
kade zbunet bese predsedatel
prebaraj nekade vo razno
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |