IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 122123124125126 137>
Автор
Порака
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 11:35
ova ne mirisa na arno

... a moze e vreme za nekoja nova Tanja, ili Julija, ili Kleopatra ...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 23:43
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

... низ шума трчаме, се’ довикуваме, се’ посакуваме, преку паднати трупци прерипуваме. Паднатите трупци нема да се кренат никогаш, јасно ни’ е, но кога ќе се измориме зад нив се криеме и ништо сем тишина од нив не очекуваме, не знаат дека сме тука, зафатени се со свето трулење. Крадешкум кон високи и раскошни крошни погледнуваме, паднати плодови од нив собираме, тешки сме да се качуваме, од пад се плашиме, од свежи плодови се откажуваме. Малку ни’ е бар момент висина и свежина, се навикнавме на трајна горчина. Скапаниот дел го обрезуваме, но сепак неговиот вкус го чувствуваме и таму каде навидум има свежина, се тешиме, бар за око е добро ако го завртиме оној дел без дупки кон нас, се обидуваме да заборавиме и на момент се излажеме дека е плодот е цел и само за нас, дека среќа сме имале, дека најпосле ќе можеме вистински да се пофалиме.
Од паднатите трупци далеку не одиме, ориентација ни’ се колку далеку смееме, ни’ се чини многу повеќе можеме, не забележуваме дека се’ помалку желба имаме за надежи нови затоа што и тие што беа скапаа, заедно со парче од душа ги обрезавме.
Се гледаме задишани, вечност во секунда правиме, кон небото потоа погледнуваме, и кон мракот и трупците кои ни’ се чини дека не’ чекаат. Одиме по земја и се враќаме, небото е измислица, си велиме...
....

.....Маестроголемо%20гушкањеова е маестралноаплауз
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2009 во 18:28
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2009 во 00:32
... може подобро и не, може да испадне поинаку, може да се најдеме од каде враќање нема, биди таа што беше, менувам се што ќе допрам, може да се најдеш во расчекор помеѓу слатка слабост и онаа стара навикнатост тлото по кое газиш секогаш да биде твое, тоа со мене нема да го најдеш. Подмолно играм, не бев ваков роден, тешко научив и наеднаш сето го употребувам, не раскажувам, ионака никој не би ме слушал колку ми се јасни работите, тебе не ти се, не би било фер.
Ако ме погледнеш во очи, на прв поглед ништо посебно нема да видиш, длабината ќе те повлече на сред реченица ќе застанеш расеано, ќе знам точно што треба да направам, престанав да го грешам моментот, ме обзема гладот секојдневно, строг учител е, ме обликува површно да ме има за сечиј прв поглед, моите вилици се страшни, но незабележливи.
Важен ќе ти стане моментот, во мислите ќе ти се повторува она за кое не знаеше дека постои, врат незаштитен ќе ми пружаш, нема да знаеш кому тоа го правиш кој опиен од твојата миризба побрзо од молња вилиците ќе ги склопи. Не можам да погрешам, сум заборавил кога сум го сторил тоа последен пат, точно знам каде да те допрам, што да речам, како да застанам додека сонцето зад мене те заслепува, нема да можеш да не’ разликуваш.
Ќе ја засакаш ноќта како да е твоја зошто нема да сакаш очите да ги отвориш, само ќе сакаш да чувствуваш и само тоа ќе го правиш зошто знам како тоа да го предизвикам...не е фер...не можам да погрешам...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2009 во 00:48
wwwwwoooooowww........silno.......prekrasno.....аплауз......a da.....i nesto sosema novo,no dosledno na pisatelot........

Bravo Maestro.....аплаузголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2009 во 10:35
ухzajdov od citanje
ama ne mi e zal среќа
bravo maestro бакнеж
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2009 во 11:13

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 11:30
Watching%20the%20sunset%20/%20Yulia%20♥
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 19:31
   големо%20гушкање   бакнеж     големо%20гушкање
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 20:41
jas samo da go pozdravam zbunet....momak ako nekogas osnovas crkva....kazi mi da i se priklucam
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 20:42
  големо%20гушкање   големо%20гушкање   големо%20гушкање
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 20:45
мене само ако основаш партија ........ голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 20:49
ok намигнување    големо%20гушкање
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 22:10
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

мене само ако основаш партија ........ голема%20насмевка

ne ti treba partija
imase nekade drzava
kade zbunet bese predsedatel
prebaraj nekade vo razno намигнувањеголемо%20гушкање
apce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 122123124125126 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.