![]() |
|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 133> |
Автор | ||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
статистически демографски географски политически, икономически и исторически не е можно тоа " море мрш" ![]() Изменето од pagane - 12.Август.2009 во 12:49 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() i istorija hahahhahahhahaha |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
jас мислам дека црно на бело секогаш е имало повеке значение отколку зборовите. Изменето од Анастеа - 12.Август.2009 во 14:09 |
||
![]() |
||
|
не очекував од тебе такава неозбилност. ми разбра поентата? Изменето од pagane - 12.Август.2009 во 12:53 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
napisano crno na belo ne e isto kako crvenata krv sto tece
pak gresis hahahahhahahahahha ![]() Изменето од anakin - 12.Август.2009 во 12:59 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
не ми е јасно што толку галама околу бугарските пасоши кога сите егејци од РМ извадија пасоши на оние земји од кои се прибраа тука од 70 - те па навака ? ........... зарем и нив треба да ги осудиме што потрчаа по пасоши на странски земји ? ........... и не само тоа ...... уште се и најгласни и најгрлати кога е во прашање “ патриотизмот “ ......
Изменето од Анастеа - 12.Август.2009 во 14:04 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
егејците сите извадија кој полски , кој чешки , кој романски и т . н . пасош ........
и згора на се , ги продадоа становите тука кои станови им беа бесплатно давани од фирмите во кои беа вработени ...... не гледам причина да се крева толкава галам околу нечива одлука да извади пасош на бугарија или албанија и тоа од страна на оние кои исто така имаат двојни државјанства ........ тоа што РМ нема спор со тие држави не значи дека тие со таквите пасоши се поголеми патриоти од оние кои посегнале по бугарски или албански пасош ......... јас лично познавам тука во мојот град најмалку 10 егејци , македонци , кои извадија грчки пасоши и се стекнаа со грчко државјанство ..... а да не зборуваме за егејците кои се заминати во германија уште додека беше поделена на западна и источна , кои меѓу првите и уште тогаш иизвадија грчки пасоши па сега се најголеми “ патриоти “ .........
а што се однесува до спаска , мислам дека треба малку да олабават бугарите зошто и повеќе од очигледно е на која бразда е тераат водата ![]() Изменето од Анастеа - 12.Август.2009 во 14:05 |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Околу ’’патриотите’’ со бугарски пасош. Тоа ти е ко мажот кој се развел од жената затоа што таа подостарела додека му изгледала деца, стари родители, па се загледал во некоја млада, убава, која му прави кејф на душата (ова со пасошот е за шетање, за ефтина кола, за одмор по Шпании, Малдиви...). Е сега типот со жената автоматски ги остава и децата ама тврди дека ги сака демек тој им е татко. Тоа што некој друг се грижи за нив додека растат, додека се болни, додека се школуваат (плаќа некоја мизерна алиментација која често се вади од џеб со стотина судски забрани) не е важно. Важно тој е татко, демек ги сака ама од далеку, кога ке му остане време од кејфовите со новата фрајла.
Тоа не е татковство - не е патриотство, еднаш ја јасак земјата, ама додека ми е арно, после ја сакам ама сакам и друга која ми прави поголеми кејфови. Голема и широка е таа со пасошите и со патриотизмот и со љубовта. ![]() Изменето од Анастеа - 12.Август.2009 во 14:06 |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
мислиш на мажот на Спаска ![]() |
||
![]() |
||
veders ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
|
||
![]() |
||
|
мислам дека така смируваш сам себе...да нема грижа на совест. jас например имам само еден пасош...бугарски, имам можност за уште еден, но нема да дам захтев... Но ако бев со двоjно државjанство сигурно дека ке се воздржував да давам став на подобни теми. а ти ? Изменето од pagane - 12.Август.2009 во 14:54 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Без лични обраќања, секој за него нека си дискутира.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Каков е бре тој КРВЕН ДАНОК???? Кој е тој мој став во политика што може да донесе штета??? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |