|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 168169170171172 256> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ги протегнеме ама што праиме со рокот што ни го дадоа ? ........ не мислите ли дека и на другите сме им преку глава дојдени
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto nie? Pa nie ne barame nisto poveke od drugite ostanati ne-clenki na NATO i EU.
Grcija ima nenormalni zahtevi |
||
DeepBlue
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не ми изгледа дека некој нив ги осудува поради тие барања а уште помалку ним им наметнува решение
|
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I miljarda resenija neka predlozat, nema da se resi sporot dodeka ne go prifatat ona sto nie go sakame - Republika Makedonija.
I sto ako ne prifatime? Ke dojdat i ke ne potepaat? Ete, ne sakam da smenam ime. Ne mi treba nov kum, za utre da mi kumuva na se i sesto. Edna taktika na igranje zrtva uspea, Marsale... Seti se na Ghandi. Изменето од Neptun74 - 10.Август.2009 во 22:32 |
||
DeepBlue
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да .......... или така или никако ........ они со нас сега веќе ми е полесно |
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fakt e deka ne sme posilni od niv. Ama so sila ne mozat da ni dadat - NOVO IME.
Si imame veke edno, ubavo ni e i si go sakame. I gledaj utakmica u sreda, da slusnes kolku ubavo zvuci, koga go izgovaraat 25 000 Makedonci. Изменето од Neptun74 - 10.Август.2009 во 22:37 |
||
DeepBlue
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
много смо јаки
|
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jaki ili nejaki toa e.
Nema promena na ime. Na koj ne mu se dopagja neka menja drzava. |
||
DeepBlue
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе ..........
само да не примат во еу ........ вака како туристи со либерализацијава
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
извини газда ........ а зш да менит држава
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Потсети ме што сум ти избришала, бидејќи мене не ми текнува. Бришам кога ептен се забегува со офтопици, навреди или е прекршено некое друго правило. Сигурно е нешто од ова во прашање, а вие наместо да се жалите за постови, размислувајте што пишувате пред да напишете нешто на јавен форум. |
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili toa ili da sedi miren i da molci.
|
||
DeepBlue
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зш државата бе газда ? ........ па нели само името треба да го стопанисаме
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj vidi nazat dali ima nekoj post do sega ovie dena sto sme se prepukuvale dali ima nestona ovaa tema |
||
Внеси реплика | страница <1 168169170171172 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |