|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 46> |
Автор | ||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене оваа многу ми се допаѓа
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе да е до аватарот
се зезам - црвче, благодарам што ги читаш |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi ja ma ti nea od tebe poveke nemam muda da pisuvam pesni. ama zatoa uzivam da te citam. cestopati, ona sto ne sum "stignala" da go napisam, si go naogjam vo tvojot "opus" Изменето од filmadzijka - 16.Август.2009 во 09:54 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by kejt-d-grejt
Секое мое утре ќе го бара нашето вчера.
Јас знам дека беше тешко да ме следиш премногу сенки, илузии, колачиња тага маскирани со шлаг од потребни насмевки. Не мораше толку силно да ме ошамариш. Имам душа потрпрена на дршка од есенско ливче дувни ме, ќе паднам сега...и тебе дланките те болат. Само спушти ја ролетната и оди. Време ми е да го започнам своето непостоење. Тие веќе раздаваат за душа - сепак е ова нивни свет. Поштеди ме од лицемерие или не дај боже сожалување. Не е важно дали се каеш смртната казна е пресуда без право на жалба. Не требаше вака да биде. секоја реченица од “чудово такозвано песна“ предизвика по еден мал земјотрес во мојата душа и уште нешто кажи ми...те молам...како се мие извалкана љубов? Изменето од Andjelina - 16.Август.2009 во 11:44 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам и јас во твојот, на пример во таа со истокот, и во таа со простиот сендвич, и во таа со бенџаминот, и во таа со сонот и искршеното стакло, и во таа со светот кој сега неа ја чека... те гушкам Изменето од kejt-d-grejt - 16.Август.2009 во 12:19 |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- лесно - со Вим и четка за рибање, ама после остануваат гребаници Анџушка таа убава |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убаво потсетува на лирско-авантуристичката романтична исповед на збунет Изменето од filmadzijka - 16.Август.2009 во 21:32 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како се мие извалкана љубов?
Расипи ми го денов! И тој пред него и тој по него Ти не можеш да ме повредиш колку јас што можам да те сакам. Се прашувам, ме прави ли простувањето поголем верник или поголем слабак? Како ли се мие извалкана љубов... Би сакала денес никому да не требам Да не приметат дека сум заминала 170km/h - страв ми е ама убаво е Го менувам разумот за адреналин а совеста за болка. Она што нема да те убие, ќе те остави сама да се докрајчиш. Како ли...како ли се мие извалкана љубов... -Draga kokos...sleden pat ko ke resis da pisuvas za moite custva..izvesti me ...za da ne me boli koga ke se pronajdam.... Prekrasno e, iako e bolno.. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blu, srcka, mnogu ubavo! Mi se dopadna! |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na koj kуrs bese so si se poarna u pisuvanje ?
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pokraj tebe, majstorce, kejti filmadjika....nema sansi a da ne naucam...
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |