IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 168169170171172 256>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:24
да ги протегнеме ама што праиме со рокот што ни го дадоа ? ........ не мислите ли дека и на другите сме им преку глава дојдени збунетост
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:25
Zosto nie? Pa nie ne barame nisto poveke od drugite ostanati ne-clenki na NATO i EU.

Grcija ima nenormalni zahtevi
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:27
мене не ми изгледа дека некој нив ги осудува поради тие барања а уште помалку ним им наметнува решение збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:31
I miljarda resenija neka predlozat, nema da se resi sporot dodeka ne go prifatat ona sto nie go sakame - Republika Makedonija.

I sto ako ne prifatime? Ke dojdat i ke ne potepaat?
Ete, ne sakam da smenam ime. Ne mi treba nov kum, za utre da mi kumuva na se i sesto.

Edna taktika na igranje zrtva uspea, Marsale... Seti se na Ghandi.

Изменето од Neptun74 - 10.Август.2009 во 22:32
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:34

да .......... или така или никако ........ они со нас хи,%20хи...

сега веќе ми е полесно ох
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:35
Fakt e deka ne sme posilni od niv. Ama so sila ne mozat da ni dadat - NOVO IME.
Si imame veke edno, ubavo ni e i si go sakame.

I gledaj utakmica u sreda, da slusnes kolku ubavo zvuci, koga go izgovaraat 25 000 Makedonci.

Изменето од Neptun74 - 10.Август.2009 во 22:37
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:42
много смо јаки задоволство задоволство задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:45
Jaki ili nejaki toa e.
Nema promena na ime.

Na koj ne mu se dopagja neka menja drzava.
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:47
да бе .......... задоволство
само да не примат во еу ........ вака како туристи со либерализацијаватага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:48
извини газда ........ а зш да менит држава збунетост
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:52
Originally posted by igi 3 igi 3 напиша:

Da kade sto ima sila nema pravdina намигнувањеkako i ovde sto mi gi izbrisa postovite голема%20насмевка

Потсети ме што сум ти избришала, бидејќи мене не ми текнува.
Бришам кога ептен се забегува со офтопици, навреди или е прекршено некое друго правило.
Сигурно е нешто од ова во прашање, а вие наместо да се жалите за постови, размислувајте што пишувате пред да напишете нешто на јавен форум.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:53
ili toa ili da sedi miren i da molci.
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 22:54
а зш државата бе газда ? ........ па нели само името треба да го стопанисаме збунетост
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 23:41
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Originally posted by igi 3 igi 3 напиша:

Da kade sto ima sila nema pravdina намигнувањеkako i ovde sto mi gi izbrisa postovite голема%20насмевка

Потсети ме што сум ти избришала, бидејќи мене не ми текнува.
Бришам кога ептен се забегува со офтопици, навреди или е прекршено некое друго правило.
Сигурно е нешто од ова во прашање, а вие наместо да се жалите за постови, размислувајте што пишувате пред да напишете нешто на јавен форум.

Aj vidi nazat dali ima nekoj post do sega ovie dena sto sme se prepukuvale dali ima nestoнамигнувањеna ovaa tema големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 168169170171172 256>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.