![]() |
|
Discovery Channel |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
го има некој приметено новото лого на дискавери
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
секогаш има нешто интересно,...па да не набројувам многу ги има..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
extreme explosions
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma.....sve e interesno....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vizantinopol ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Mene mi se sviga Ultimate Survival, so Bear Grills, mnogu e jako, iako e malce gadno go obozavam. ZA ZAL SEGA OVOJ MESEC GO ISKLUCIJA DISCOVERY CHANNEL, neka idat u pm
|
|
![]() |
|
MarijaGjakovska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
brainiac definitivno i time warp gi ima mn
![]() |
|
![]() |
|
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Dali nekoj kabelski operator vo Makedonija ke ja nudi programata INVESTIGATION DISCOVERY? ako ima nekoj informacii, postirajte.
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Dr.Dj,How it's made,Surviver,Mythbusters......
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
discovery travel & living,... и discovery science...... моите омилени
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Од широката палета на Дискавери каналите најомилени ми се Discovery Civilisation и Discovery Science а емисии еден куп ми се допаѓаат. Само морам да нагласам тие со коли Top Gear i 5th Gear ме замараат иако Top Gear ги гледам понекогаш зашто знаат да бидат интересни и поради еден од моите најомилени тв презентери Richard Hammond-The Hamster
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ako ne e kanalov, ne znam sho ke se gleda
![]() Изменето од IQ - 27.Април.2009 во 16:13 |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
How it's made - кога сакам нешто да видам си ја пуштам на youtube
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |