|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 256> |
Автор | |
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самите настани (ни) потврдуваат , дека , досега водената политиката е исправно водена..и нестрпливите за „исполнување„ на грчките и кој знае чии (списоци на) желби..си ја ишкаат „мувата„ од капата...во страв дека ..наскоро некој и ЈАВНО и ЈАСНО ќе (им) го постави прашањето за досега водената „мудра„ политика на попуштање до безкрај...и донесените палијативни „мудри„ одлуки..околу Уставот и Законите..секако еднострано „донесени„..од НЕ-валиден парламент..составен од пишман комунисти и боранија што иде со ...и уз нив...
пс
А за Вонредни Избори..мислам дека доста им се пет по ред Изборни циклуси..каде стално губеа..и наредните (сигурно) ги ГУБАТ...
Наскоро ќе дојде на ред и цената која треба да си ја платат..оти не можеш да БАРАШ а ништо досега да не платиш...
ДОСТА Е шест ДЕЦЕНИИ КОМУНИЗАМ
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новаче, темата не е за комунизмот.
Дискутирајте на темата и без офтопици. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ....ni bukva od ....staroto !....ochigledno e deka e "blagosloveno"za ovoj narod....duri...bi trebalo i azbukata da se smeni...
...samo...se mi se chini deka ni toa nema da mu pomogne,...ima nekoj k*rcshlus, tamu kaj toa shto go pravi chovekot ...chovek!,.....ke mora da e toa.... Изменето од Анастеа - 10.Август.2009 во 13:21 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
името , името па името ......... па добро бе луѓе .............
ајде да претпоставиме дека ќе издржиме пред меѓународнот притисок
и ќе го задржиме името ........ и што ? ............. што понатака ? ......... кажете тоа ........ оставете избори и слични глупости ........... ШТО ПОСЛЕ ? ..............
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе добро .......... ете ќе кажеме не ....... објасни ми ШТО ПОСЛЕ ? ..........
а како тоа “ ДОКОЛКУ СЕ ИЗНАЈДЕ ПРАШАЊЕ “
Изменето од МАРШАЛ - 10.Август.2009 во 11:30 |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj be ke kaze ne!...siguren si?....bash sakam da odluchuva narodov...pa da vidime za shto ke reshi....duri i da im se zabrani na albancive da reshavaat...samite makedonci ke se...prekrstat. im doshlo do koska od se.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро .. во ред ...... нема да го смениме ......... ќе остане “ историско библиското “ .. повеќе ме интересира дали некој воопшто има идеја како ќе биде откако нема да добиеме членство во нато и датум за отпочнување на преговори со еу ................
а бе ете нема да го смениме .... мене повеќе ме интересира што и како понатака ? ............. а тоа што на народов му е навистина дојдено до коска , факат .......... уфрлањето на дијаспората само го отсликува стравот на возљубениот дека ќе изгуби на референдум и тоа од народот тука и дека плановите за изолација на РМ ќе му се изјаловат ............. Изменето од МАРШАЛ - 10.Август.2009 во 11:51 |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може ли некој да ми/ни објасни..што после евентуалното „влегување„ во НАТО и ЕУ.. ШТО... ли ќе правиме со (толку) МЕД и МЛЕКО...а кои ќе бликаат на сите страни ..нели????
пс
Што.. со можниот наплив кај нас....од муви-ѕунѕари..и оси??? Изменето од novace - 10.Август.2009 во 11:59 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нато е многу важен елемент .... со влегување во нато ќе се спречи секаква помисла па и обид за федерализација на РМ ....... а еу има свои предности и доколку сме навистина подготвени за влез како што нашата влада и премиер тврдат , тогаш нема потреба да зборуваме што за нашето земјоделие , сточарство , индустрија , преработувачки дејности и т . н . ќе значи отварање на европскиот пазар ........
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новаче, ќе повторам: БЕЗ ОФТОПИЦИ!
Темата е ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО, дискутирајте на неа. |
|
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |