![]() |
|
Што е права жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 23> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
онаа што е имаш до себе .... сите другите се виртуелни и туѓи
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
браво бе друже тито |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
golema vistina ![]() |
|
![]() |
|
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Онаа што ќе ја разбереш, ако успееш...
|
|
Homo homini lupus est...
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() Изменето од zabegan - 05.Август.2009 во 15:09 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
неам зборови. Факат. ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekoja zena e zena, se e vo zavisnot kolku saka da bide zena dokolku ne se vmesani hormoni. Koga ke ja oslobodi zenskosta vo poln smisol i gi otfrli steknatite predasudi za nea i okolinata, lesno otkriva koj covek e za nea kako i nejzinoto mesto vo svetot.
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
права жена?
онаа која ќе ги исполни сите реални очекувања кои се доставени до неа! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
онаа што не е како спаска .......... да кукумавчи по странски амбасади оти кркала некој шалтак Изменето од МАРШАЛ - 06.Август.2009 во 16:20 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ако авторот на темава мислел..
вистинска жена... тогаш... таа не се опишува со зборови... тоа едноставно не е можно... таа се доживува... |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Taa koja ima sekogas ispravena kicma...
a bas nikoj ne moze da i ja svitka..... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne!...ja bi rekol,..bash onaa shto,...povremeno i ja vitka kichmata.....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
nemam pojma
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
eve ja ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |