IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Порака во шишето
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Порака во шишето

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 20>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2009 во 17:50

Ako ja dobies ovaa poraka....
Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2009 во 18:06

.

Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:28
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2009 во 05:18

Sekoj den se poveke gubam nadez deka nekogas povtorno ke te vidat moive oci... Bidi srekjna i bez mene, mlada si, imas uspesen zivot... Sekoj den se poveke bledee tvojata slika vo mojata memorija... Ehhh koga li pominaa tie prokleti 10 godini...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 11:50
Најдов празно шише и си реков ај да ви пишам тро.

Како што пишав во предходното шише се спремав да одам на другиот крај од островот по кокосови ореви за Филмаџијка,да ја поткупа малу оти не ми идеше во колибата и конечно кинисав.
На кинисуење гледам се шмекаше со еден,си реков белки нема да изневери,не оти тој беше поубав од мене,нашол јадица и имаше фатено риби мамичето негово,ја убедував Филмаџијка дека рибите не чинат,пролив од нив се фаќало но не ми верујше таа и се нешто се шуркаше со него,и тој слаб ко стап беше исто ко Филмиќот па му ја зачукав една и избега со опашката в газ ко ветар.
Филмичот почна да ми се дере но виде нема фајде упорен ја демек и заминав а неа ја остајв во колибата да ја чува мачката,си дојде од некаде и моравме да ја чуваме,не оти ја љуба многу мачки,Филмичот си играше со неа,плус имаше глувци еден куп па ко се растрча мачориштето попара ги напрај.
Шуќур не спаси живи ќе не изедеа а и мачорот беше сит да не се дума и за него.
Конечно кинисав и почнав да се пробива низ ѓунглата кроце кроце,ко вака дрмна земјотрес силен,со брзање се качив на едно ридче и гледам Цунами се кренало,пу да ти ибам среќата ми замина Филмаџијка во вечните ловишта,колибата наша замина к*рбан,сакав да се врата назад ама ми беше страв да не ми го јадат и мене граот.
Продолжив што ќе праа друго,ја барем да си го спаса газето ко не мојв да и помогна на Филмичот.
Талкав така низ џунгла два дена сам ко Шварценегер во Предатор 1 ,и конечно дојдов до другиот крај на островот,ќути не ме начекаа мајмуните оти мамето ќе ми го расплачеа,ги слушав од далеку се намножиле бетер од глувците наши покојни.Нејсе.
Најдов кокоси и почнав да ги збира во една вреќа што ја носев со мене два дена и спиев на неа.
Сега веќе не ги збирав за Филмаџијка,за мене без неја ја прости господ,ако го има и ако и простил,ме изневери бе со тој токмакот,грев голем е тоа,абе најголем.
Си велам што ќе одам сега назад нема никој тамо плус цунамито се збриша,а тука плажа уба кокоси има од нив ќе живеа дур не ме најде некој,ако ме најде и ако предходно не скина конци.
Другиот ден најдов едно мајмунче мало,сигурно се загубило и не го чепкав ич,го бркав оти ми беше страв да не дојдат роднините негој и да ме распарчат.
Арно ама не бегаше мамичето негово,нејќев да му го скина вратчето,жал ми беше а рака на срце му се думав едно време,ќе имав за јадење мевце малу и мирна глата ќе ми беше.
Но го зедов и со мене идеше,мислеше дека су му мајка или татко,јбг велат и ние од мајмун сме настанале,крвта вода не бидува,судбини.
И така ко Робинсон шетав по брегот неколку дена,а мајмунчето по мене в петици,на крај го качив на рамо и си седеше тука,само ме нервираше што многу пати ме измоча по грбот,јбг проклетија смрдев ко нужник полски,ми беше страв да влеза во морето,абе ајкули и медузи саде до брегот,ко да ме чекаа мене мамичето нивно,ќути вода имаше питка кај едно водопадче тамо одев се капев од време на време, и да не беја кокосите ќе умрев од глад,ама од едно бев жив ама од истото умирав,пролив ме вати од кокосите најверојатно,газот ми беше ренде напраен,страшна работа.
Седев тука некое време,околу недела дена и едно утро таман се разбудив вака гледам мајмун еден дошол кај мене и ме гледа,леле си реков ме открија и ова е мајкаму на Чита моја,го забркав и избега урлајќи,мајмунчето се уплаши а камо ли ја.
Шуќур избега,арно ама пак проклетија,после некое време слушам галама голема,се качив на едно дрво и гледам сурија мајмуни идат кој по земја кој по дрва кон мене.
Леле тој што го избркав бил извидница и им јавил на другите,што да праа сега?-На дрво ќе ме најдат,да бега може ќе избега,во вода да влеза ќе се спаса од нив,ќе ме изеат ајкулите после,од сите страни стап некој ми влагат.
Решив да бега по плажа,имав кондиција и ги стегнав патиките и ветар,мајмунчето по мене и то се исплаши од неговите,кај не ќе се исплашит,една сурија кој знае што ќе му напраат,се навикна на мене тоа веќе.
Го зедов в раце и ајт со трчање.
Трчав некое време по плажа и видов имаше уште што ме пратеа и на крај влегов в џунгла и низ џунгла со брзање трчање,некако им избегав,ама Марфи пак се јави мајката негова,сега се изгубив и заглавив тука,абе малер до малер,пу проклетија.
Три дена талкав низ џунгла и на крај дојдов на плажата од кај шо кинисав.
А тамо пустелија,цунамито се срамнило ко за пченица сеење,го најдов шишево и малу хартија и го пишав ова.
Пред да го пушта писмово,нешто заслушав како глас,ко ќе вида што ќе вида?-Филмаџијка жива се појави,слаба слаба бетер од манекенкине од ФешнТВ,одма ми се фрли во прегратка и почна да ме бакнува.
А ја ликував еве вакаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ќути шуќур се спасила и таа,барем друштво ќе има за почеток,после ќе видиме,може ќе падне нешо другозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Ако го најт некој шишево нека не спасујт одма,оти овде коските ќе ги остаајме со Филмичов ако поседиме некое време.
Ајт хартија веќе нема,ако најда хартија ќе пиша пак.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 12:34

е, фикси, вака одамна не сум се изнасмеала на некој „филм“, а плус и што си ми дал споредна улога во авантуристичка потенцијално-еротска комедија

Изменето од filmadzijka - 04.Мај.2009 во 12:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 12:41
... мисицата на демек пустиот остров му се налути на фикс што ја потроши последната хартија за порака во шише, со оглед на кокосовата дијареја која владееше на островот (пу-пу, важно не е свински грип), за која (дијареја) откривме дека е резултат на нехигиенско кршење кокосови ореви по една општопозната но непрепорачлива метода од еден стар виц.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 16:14
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 22:32
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 00:04
Ќе го напишам бројот на мобилниот, па нека ми се јави, ќе се договоримеголема%20насмевка
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 14:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 14:43
THANK U

Изменето од filmadzijka - 08.Август.2009 во 01:16
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 00:28
porakata sum jas трепкање

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 00:31

.........

Изменето од laki_bu - 10.Август.2009 во 00:52
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 00:43
еден ден после многу години ќе го прочиташ ова
и ќе знаеш како било денес
некогаш е подобро пораката да не оди по ДХЛ него во шише
големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.