IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Каков би сакале да е вашиот живот?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков би сакале да е вашиот живот?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112>
Автор
Порака
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 22:23

Veruvaj deka sekoj zhivet ima svoja vrednost, obidi se da se posakash povekje.големо%20гушкање
Pred eden mesec zaglaviv vo nekoja depresija mislev i polosho, sepak sekogash ima nadezh.

Изменето од Анастеа - 09.Август.2009 во 22:47
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 23:25
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

(Што се би сакале да бидете,да имате, да поседувате и слично?!)

СРЕЌЕН РАДОСЕН И ИСПОЛНЕТ

Би сакала да бидам сопруга на паметен добар шармантен човек кој мн ќе ме сака, забавува ,учи на нови работи  и кој ке ми посветува мн внимание и ке се труди околу мене
Би сакала да работам во банка каде што нема да имам преголеми одговорности а би имала добра плата
Би сакала да имам дом исполнет со љубов и хармонија, исполет со мн бои во кои сите ќе се чувствуваат пријатно удобно и слободно
Би сакала да имам доволно финансиски средства за нормален живот за семејството и доволно средства за образование за децата  и ако би можела да си  дозволам 10 дневен одмор во Ох секоја година ке бидам задоволна

мечтаење
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 23:39
Originally posted by realna realna напиша:

(Што се би сакале да бидете,да имате, да поседувате и слично?!)

Би сакала да бидам сопруга на паметен добар шармантен човек кој мн ќе ме сака, забавува ,учи на нови работи  и кој ке ми посветува мн внимание и ке се труди околу мене
Би сакала да работам во банка каде што нема да имам преголеми одговорности а би имала добра плата
Би сакала да имам дом исполнет со љубов и хармонија, исполет со мн бои во кои сите ќе се чувствуваат пријатно удобно и слободно
Би сакала да имам доволно финансиски средства за нормален живот за семејството и доволно средства за образование за децата  и ако би можела да си  дозволам 10 дневен одмор во Ох секоја година ке бидам задоволна

мечтаење
Sonovi Li Se Sonovi поспаност
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2009 во 14:22
Poarno sonovi li se sonovi.среќа - Realen zhivot.голема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевкаOtkolku denovi li se denovi.тага - Zhivot ispolnet so maka!голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2009 во 10:31
Да го нема се она што не го сакам
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 13:33
Па у главном.... се е овде
Само што кај мене се работи за сопруга (да ми ја даде господ таа што си ја сакам)
...работа....нз, ама ќе се најди нешто како извор за егзистенција. Не мора многу ама да биди пристојно
третото и четвртото остануваат непроменети
а одморот можи да биди и во Црна Гора
Originally posted by realna realna напиша:

Каков би сакале да е вашиот живот?!(Што се би сакале да бидете,да имате, да поседувате и слично?!)

мечтаење

Изменето од volkswagen - 27.Август.2009 во 13:34
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 13:51
А да си размените по некоја ЛП намигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 13:54
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

А да си размените по некоја ЛП намигнување
ofleleeeeeeeee
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 13:55
големо%20гушкање

нема да барам чевли да ми купуватенамигнување
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 17:47
covek ne znae da si ceni ona sto si ima dodeka ne vidi poloso
vakov kakov sto e ne se zalam super mi eголема%20насмевка
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 17:55
Originally posted by ana sk ana sk напиша:

covek ne znae da si ceni ona sto si ima dodeka ne vidi poloso        <span ="lgText">Каков би сакале да е вашиот живот?!vakov kakov sto e ne se zalam super mi eголема%20насмевка</span>
mala korekcija: ne dodeka ne vidi poloso ,tuku dodeka ne go upropasti toa sto bilo. Se opekov i si kazuvam
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 17:58
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

covek ne znae da si ceni ona sto si ima dodeka ne vidi poloso        <span ="lgText">Каков би сакале да е вашиот живот?!vakov kakov sto e ne se zalam super mi eголема%20насмевка</span>
mala korekcija: ne dodeka ne vidi poloso ,tuku dodeka ne go upropasti toa sto bilo. Se opekov i si kazuvam
zal mi e za tebe zatoa si ucime od svoite greski i se trudime da ne gi povtorime
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2009 во 18:05

Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

zal mi e za tebe zatoa si ucime od svoite greski i se trudime da ne gi povtorime
da se trudime da ucime na tugite grski od sega
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 02:25
да не тагувам по изгубеното...
и да не го изгубам саканото среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.