![]() |
|
Интуиција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас не ја сакам само проблеми имам повеќе, ништо фајде од неа ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mojata intuicija e losa.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Одма предосеќам дека е расположена да даде
|
|
![]() |
|
Mimi81 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Jas ja imam intuicijata, mnogu cesto ja potisnuvam zatoa sto samata sebe se lazam za nekoi raboti, i svesna sum deka sum pogresila.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
iako e prijatna vecer i oblacite se daleku, vecerva ocekuvam grmotevici i eventualno poroen dozd
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ma u pm,nikogas ne me laze!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Pocnav da i veruvam i da se rakovodam spored neze .. izleze deka mnogu cesto e vo pravo.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
не ја сакам интуицијата...често ме кочи...без неа можеби животот би ми изгледал порозев...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
After Dark ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Definitivno postoi intuicija kaj lugeto, bidejki toa e ustvari ona predcuvstvo dali treba da odime nekade ili da napravime nesto, najcesto e duri i potsvesno izrazena vo oblik na volja da se napravi ili da se prevzeme nekoj potfat vo zivotot...Ne veruvav vo intuicija no so tek na vreme se dokaza kako prilicno realen poim vo mojot zivot
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Практична интуиција Нашата интуиција - го отвора патот кон продуктивноста, разбирање, знаење, иновации и донесување одлуки. Како да дознаете како да ја користите?
Дури и подобро - искуство на истиот. На пример: Ако работите за
техничка помош на услуги, кога некој повикува и комуницира, дека нешто
не е во ред со принтер. Стартувај брзо кон проблемот .....
Вие не сакате да чувствувате страв нели? Но, повеќето од нас се бара да се живее со него и да се најде начини да се трансформира од еден непријател во пријател. Стравот блокира и ја зајакнува интуиција... Нека се чувствува стравот......
Изменето од bijonse1 - 14.Декември.2009 во 21:53 |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Intuicijata e povisoko nivo na svest i iskreno....ponekogas se plasam od nea
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Јас верувам во својата интуиција за одредени работи...
Не ме изневерила досега ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
mnogu retko se slucuva da ne ispadne taka kako sto pretcuvstvuvam
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mnogu retko nekoj ne si gi znae svoite kapaciteti, poznavajki se sebesi deka ne vredi dovolno, gi gubi osobite koi mu znacat......ako toa go smeta za intuicija mnogu e greska. zasto toa se veli-znam kolku vredam, zatoa ke izgubam. a ne -jas sum inteligenten znam deka intuicijata nema da me izlaze.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |